Ne vedem la Webstock pe 2 octombrie 2015!

Ne vedem la Webstock pe 2 octombrie 2015!

by -
2

Ne vedem la Webstock pe 2 octombrie 2015!!

Sunt atât de încântată de ceea ce mi se întâmplă, încât cu greu îmi pot găsi cuvintele să vă transmit cum am reuşit să obţin o invitaţie gratuită la Webstock 2015 în calitate de blogger acreditat. Să ştiţi că mai nou, toamna nu se numără bobocii, ci bloggerii. De câteva ori pe an se organizează astfel de întruniri indispensabile mai ales că mediul online se îmbogăţeşte zi de zi cu bloguri noi, dornice să transmită cu ajutorul literelor ceea ce simt/gândesc/trăiesc. Printre aceştia mă număr şi eu. Împreună cu Iasmy am reuşit să punem suflet şi să transformăm proiectul acesta în ceva frumos, iar acum îl promovăm cu mândrie şi la Webstock 2015cel mai mare eveniment de comunicare şi Social Media din România. Cu paşi timizi am îndrăznit să mă înscriu, am completat un formular online şi am încercat să îi conving prin câteva cuvinte că merit să primesc o invitaţie. Mă tot gândeam dacă vor spune da, iar când am primit răspunsul pe mail, am spus în sinea mea…ce minunat, chiar aveam nevoie de asemenea veste.
Dacă doriţi să vă întâlniţi cu cei mai importanţi oameni care dau tonul în blogosferă, dar şi cu cei mai mici, aşa ca mine, atunci îndrăzniţi şi depăşiţi limitele. Vă invit să ne cunoaştem.

Îmi doresc de la Webstock să cunosc oameni noi şi eventual să învăţ de la cei mari vreun secret despre a scrie ceva cu impact în mediul online, eventual trucuri despre blogging, Social Media şi sper să se potrivească pe partea aceasta a cărţilor. Evenimentul se adresează celor care au construit ceva, au deja un blog şi acum trebuie să afle şi cum să îl pună în valoare, iar eu chiar am nevoie de asemenea sfaturi. De multe ori nu este suficient să ai talent pentru a scrie un articol, ci îţi trebuie acel ceva care să facă diferenţa. La început credeam că este bine să postez un simplu articol, iar google să facă ce ştie el mai bine şi să fie citit de cât mai multă lume, dar între timp am crescut şi am înteles că este o întreagă magie ce trebuie învăţată pentru a fi aplicată corespunzător.
De data aceasta mi-am propus să depăşesc timiditatea, să profit la maxim de oportunitate, să cunosc cât mai multe persoane şi cu puţin noroc să pot avea ulterior şi colaborări. Aşa cum îmi scria o bloggeriţă, nu pierd timp, ci îl investesc.

Webstock 2015

Dacă nu te-ai decis ce anume vrei, te invit să faci pasul cel mare şi să te bucuri de beneficiile Blogger Full-Day. Ai acces gratuit la întregul eveniment, sesiuni de conferinţe şi 3 seminarii, iar la final Webstock Awards. Dacă vrei mai mult, atunci orientează-te şi la restul oportunităţilor ce vor fi oferite de către Webstock 2015. În cazul în care nu ştiai, te informez că evenimentul este organizat de Evensys şi Vodafone România.

Pe 2 octombrie 2015, voi fi în Bucureşti la JW Marriott Grand Hotel, voi păşi pe covorul roşu şi cu zâmbetul pe buze voi reprezenta proiectul Literatură pe tocuri.

Review overview
5
Drăgan Milica (Mili) - Membru Fondator / PR / Editor coordonator - Admin. grup Facebook - Literatura pe tocuri

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.