Nimic mai puțin de Anna Todd-Editura Trei-prezentare

Nimic mai puțin de Anna Todd-Editura Trei-prezentare

Număr pagini: 288

Titlul original: Nothing Less

Limba originală: engleză

Traducere de: Oana Dușmănescu

Anul apariţiei: 2018

Al doilea volum din seria Landon Gibson


1,5 miliarde de lecturi pe Wattpad

  Aventurile lui Landon Gibson, care pleacă din Washington ca să-și trăiască dragostea la New York, continuă!
La șase luni după despărțirea de Dakota, fosta lui iubită și prietenă din copilărie, Landon Gibson încearcă să se adapteze la noua sa viață în Brooklyn.
Landon speră că slujba de la cafenea, cursurile de la universitate și relația agitată a celei mai bune prietene, Tessa, cu fratele lui vitreg, Hardin, îi vor ocupa timpul.
Dar în ultima vreme, gândul la o femeie frumoasă și exotică, specialistă în prăjituri și torturi, îl distrage pe Landon de la existența lui cuminte.

  Seria AFTER a adunat peste 1 miliard de fani online și a fascinat cititorii din întreaga lume. Citește și tu cea mai virală poveste de pe internet!

“Todd e cel mai important fenomen literar al generaţiei sale.” – Cosmopolitan

  “Sunt atât de entuziasmată de faptul că oamenii ajung să-l cunoască pe Landon Gibson. Indiferent dacă ți se povestește despre el sau dacă-l cunoști deja din seria AFTER, știu că o să-ți placă la nebunie povestea lui. Este un tip extrem de loial și, atunci când se îndrăgostește, e pasional și foarte implicat.” – Anna Todd

  Anna Todd a câștigat o popularitate imensă pe internet odată cu apariția seriei AFTER, serie publicată în 30 de limbi și #1 bestseller în Italia, Germania, Franța și Spania.
Locuieşte în Austin, împreună cu soţul ei, cu care s-a căsătorit la o lună după absolvirea liceului. Anna a fost mereu o cititoare împătimită şi i-au plăcut trupele de băieţi şi poveştile romantice de iubire, astfel că acum, când a găsit un mod de a le îmbina pe toate trei, se bucură de un vis devenit realitate.

  Pe Anna Todd o găsiți la AnnaToddBooks.com, pe Twitter la @imaginator1dx, pe Instagram la @imaginator1d și pe wattpad ca Imaginator1D.

  La Editura Trei au apărut Nimic mai mult – primul volum din seria Landon Gibson și toate romanele seriei AFTER: După ce ne am întâlnit, După ce ne am certat, După ce ne am îndrăgostit, După ce am găsit fericirea, Înainte de noi.
Paramount Pictures a cumpărat drepturile de ecranizare pentru AFTER.

Sursa text şi foto- Editura Trei

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Recenzii cărţi Editura Trei

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.