Noi inceputuri in Eclipse Bay

Noi începuturi în Eclipse Bay de Amanda Quick (Jayne Ann Krentz)

Titlul original: Dawn In Eclipse Bay

Cotaţie Goodreads: 3.80

Colecţia Cărţi Romantice

Editura Litera/Lira

Seria Eclipse Bay

  1. Eclipse Bay (2000)-Întoarcerea în Eclipse Bay (Editura Litera)

  2. Dawn in Eclipse Bay (2001)-Noi începuturi în Eclipse Bay (Editura Litera)

  3. A Summer in Eclipse Bay (2002)-O vară în Eclipse Bay (Editura Litera)

Cărţi scrise de Amanda Quick

DETALII CARTE

Nimic nu a fost vreodată simplu între cei din familiile Madison şi Harte. Duşmănia de moarte care a împărţit familiile, încă fierbe la foc mic. Acum, numai la câteva luni de la nunta fraţilor lor, Lillian Harte şi Gabe Madison, se află într-o luptă, şi nu durează mult până vor sări unul la gâtul celuilalt.

Lillian Harte este proprietarea unei afaceri de succes numită Aranjamente private, matchmaking online, dar ea intenţionează să renunţe la afaceri şi să se dedice pasiunii care mocneşte în ea de atât vreme-pictura. Deşi cei din familia Harte au spiritul de afaceri în sânge, Lillian, se îndreaptă foarte mult către artă. Dar în ultima clipă, are un client foarte insistent-Gabe Madison.

Gabe Madison, a reuşit de-a lungul anilor să îşi construiască o societate cu capital, în care sunt puse în joc miliarde de dolari. A muncit pe bănci, a reuşit, iar acum are nevoie de o soţie. Soţia perfectă pentru un personaj de calibrul lui. A apelat la societatea lui Lillian, să-i găsească o soţie, a plătit şase zile, în care să i se găsească o soţie, iar acum află că Lillian vrea să închidă afacerea. Având în vedere că, din cele şase zile plătite, doar cinci au fost onorate, fără succes, este adevărat, Gabe insistă ca Lillian să îşi îndeplinească obligaţia contractuală şi pentru cea de-a şasea zi.

Deşi Lilian vrea să-i returneze banii, omul insistă să onoreze contractul. Îşi doreşte o soţie, şi nu renunţă. Chiar o urmează pe Lillian în Eclipse Bay, pentru datoria celei de a şasea zi. Imaginaţi-vă un Harte şi un Madison pe străzile oraşului, lumea devine numai ochi şi urechi.

Cei doi nu sunt chiar necunoscuţi, ei s-au întâlnit la nunta fraţilor lor, şi din primul moment a existat o atracţie puternică între ei. Deşi neagă atracţia, nu prea reuşesc să o şi controleze. Lillian cade victimă farmecului imposibilului Gabe, dar şi el este fermecat de această femeie care pare făcută din acelaşi aluat ca şi el. Va rezulta o pasiune haotică.

În vreme ce moda Harte-Madison este în floare, adică certuri, înţepături între ei, amândoi fiind două pietre tari care se ciocnesc şi ies scântei, cineva încearcă să fure baza de date a societăţii lui Lillian. Cineva încearcă să o saboteze.

Ce răsturnări de situaţie vom întâlni, şi cum se va rezolva problemele între cei doi, vom afla din cartea: Noi începuturi în Eclipse Bay–Amanda Quick (Jayne Ann Krentz), ce apare în colecţia Cărţi RomanticeLibertatea pentru femei, în data de 21.08.2015.

Colecţia Cărţi Romantice

Recenzii cărţi Amanda Quick

Verifică disponibilitatea cărţiilor apărute în Colecția Cărţi Romantice (Editura Lira/Litera) în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

7 COMMENTS

  1. Foarte frumoasa prezentare si un subiect promitator! O serie pe care astept cu nerabdare sa o citesc, nu am reusit deocamdata, dar cartile ma asteapta cuminti pe raft pana le vine randul!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.