O cerere în căsătorie de Vanessa Kelly

Titlul original: Confession of a Royal Bridegroom
Seria The Renegade Royale: 0,5-Lost în a Royal Kiss (2013), 1.Farmecul unei relaţii interzise (Secrets for Seducing a Royal Bodyguard-2014), 2. O cerere in casatorie (Confessions of a Royal Bridegroom-2014), 2,5. Tall, Dark and Royal (2014), 3. How to Plan a Wedding for Royal Spy (2015), 4.How a Marry a Royal Highlander-aşteptată în 2015
Cotaţie Goodreads: 3.86

DETALII CARTE

Ei sunt Royals Renegade, fiii nelegitimi ai prinţilor regali, fiecare vor încerca să îşi găsească locul de drept în societate şi femeia destinată care să îi fie alături …

Doar o femeie este demnă de secretele sale …

Unii oameni se nasc în scandal. Alţii îl urmăresc cu pasiune. Griffin Steele, fiul secret al ducelui de Cumberland, este vinovat de ambele capete de acuzare. Abandonat şi lăsat în grija unui unchi de o stricteţe ieşită din comun, Griff fuge din lumea aceea nefericită şi ajunge să crească prin mahalale. Este salvat din acea lume a străzii la vârsta de 14 ani de Sir Dominic, cel mai puternic spion al Coroanei. Viaţa lui se schimbă, şi va ajunge spion, dar şi patron de bordeluri şi a unor cluburi de jocuri de noroc. Se învârte în accea lume a promiscuităţii, dar acum o face cu cap. Este cunoscut ca un mare ticălos al Londrei. După ani în care a fost numit ticălos, Griffin vrea acum să îşi schimbe viaţa. Vrea să vândă toate proprietăţile, bordeluri, jocuri de noroc şi să plece în Orient, unde îşi va continua munca de spion. Dar iată că, şi acum când este hotărât să meargă pe un alt drum, soarta are alte planuri cu el. Într-o noapte, un copil este lăsat într-un coş la uşa lui. Pe inelul coşului găseşte un bilet în care se spune că micuţul este în pericol, şi Griffin este singurul care îl poate ajuta. Cum nu poate avea grijă de copil singur, el cere ajutorului unui prieten. Fina avocatului său va fi cea care îl va ajuta să-l îngrijească pe copil până când va descoperi de unde venise. Este hotărât să o găsească pe femeia care îl împovărase cu un astfel de cadou.

Justine Brightmore nepoata unui viconte, şi fiica unui spion, după ce a trăit toate emoţiile şi viaţa agitată prin care tatăl său a trecut, decide să se retagă într-o lume liniştită, paşnică, departe de agitaţia oraşului. Atunci când află că, cel care i-a cerut ajutorul este un ticălos este bulversată. Detestă astfel de persoane. Va proteja copilul, îl va îngriji până când acesta nu va mai fi în pericol. Nu se aşteapta nicio clipă că viaţa ei va lua o întorsătură radicală. Nu se aştepta să fie fascinată de Griffin, şi nu ştie cum şi-ar putea proteja inima de zveltul şi atrăgătorul ticălos.
Iarăşi sorta va interveni şi planurile de acasă nu se vor potrivi cu cele din târg. Având în vedere că, Justine este o tânără cu o reputaţie impecabilă, va fi un dezstru dacă va fi văzută într-un bordel. Ceea ce se şi întâmplă, şi atunci singură protecţie ca scandalul să nu izbucnească şi reputaţia ei să fie reabilitată este o căsătorie. Forţaţi de împrejurări şi din cauza circumstanţelor, cei doi vor intra într-o căsătorie la care nu se aşteptase. Deşi există atracţie din partea amândurora, atât Justin cât şi Griffin nu îşi doreau o căsătorie. El, din cauza unui trecut întunecat, plin de secrete şi întâmplări nedemne de un gentleman. Ea, nu voia să mai trăiască emoţiile şi agitaţia pe care o trăise alături de tatăl ei, deşi fusese un copil iubit.
Vor porni împreună într-o descoperire despre ei înşişi, dar oare vor reuşi să îşi creeze un viitor? Oare căsătoria lor va fi ceva benefic, sau va aduce furtună în viaţă lor? Vor reuşi să meargă înainte sau se va rupe la fel de repede cum a început?

Cartea O cerere în căsătorie de Vanessa Kelly, apare în colecţia „Iubiri de poveste” şi poate fi achiziţionată împreună cu ziarul Libertatea în data de 27.06.2015.

Autor: Iasmy

5 COMMENTS

  1. Tenteaza-ma cu toate cartile Iasmy, in felul acesta o sa platesc concediul cu singura moneda de schimb disponibila, cartile…… Binenteles ca voi cumpara cartea, pare interesanta!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.