Sarutul sortii de Mary Jo Putney-Colectia Carti Romantice

Sărutul sorţii de Mary Jo Putney -Colecţia Cărţi Romantice

Sărutul sorţii – Mary Jo Putney

Editura Lira/Litera

Titlul original: Kiss of Fate

Seria Guardian/The Alchemical Marriage (2004) (in Irresistible Forces): 1. A Kiss of Fate (2004)-Sărutul sorții, 2. Stolen Magic (2005)-Magie furată, 3. A Distant Magic (2007)-Magie îndepărtată

Cotaţie Goodreads: 3.64

Cărţi scrise de de Mary Jo Putney

DETALII CARTE

   Lord al unui clan scoţian antic, puternic, Duncan Macrae se angajează să încheie cearta neîncetată între Scoţia şi Anglia. Dar el are şi alte puteri- secrete de Gardian-oamenii cu abilităţi mistice ce au capacitatea de a controla forţele naturii şi a vedea în inimile altora. Gardienii trăiesc printre muritorii de rând pe care îi numesc Mundanes. Fiecare Gardian are talente speciale şi depune un jurământ, să îşi folosească puterile pentru a proteja pe Mundenas.

   Din momentul în care o întâlneşte pe independenta tânără, văduvă englezoaică, Gwyneth Owens, spiritul său de foc este irevocabil atras de ea şi crede că această femeie este destinul lui. Propria lui pasiune este ameninţătoare şi poate să distrugă tot ceea ce preţuieşte mai mult, chiar dacă a jurat loialitate faţă de ţară.

   Gwyneth Owens, Lady Brecon, provine dintr-o familie mixtă. Tatăl lui Gwyn a fost un Gardian, iar mama sa o Mundanes, ea crede că a moştenit doar frumuseţea mamei sale, dar nu şi puterea tatălui ei. Deşi nu are puteri este respectată. A fost şi ea nevoită să depună jurământul, asta pentru că locuia printre ei, dar abilităţile ei nu s-au demonstrat. Este îndreptăţită să creadă că nu are puteri. A avut o căsătorie bazată mai mult pe respect şi un fel de iubire eterică.

   S-a căsătorit de tânără cu un bărbat cu mult mai în varstă decât ea căruia i-a fost alături până în ultima clipă. După moartea tatălui şi soţului său, Gwyneth continuă să aibă grijă de biblioteca familiei, împreună cu sora sa. Ştie că dragostea sau căsătoria cu un Gardian nu este ceva bun, în special pentru cel cu puteri. Lipsa puterilor ei îi poate aduce declinul. Un Gardian are nevoie de o soţie la fel de puternică ca şi el pentru a echilibra magia şi talentele speciale-puterile.

   Atunci când Lordul Duncan, îşi anunţă intenţiile de a fi soţia lui, refuză, ştiind implicaţiile care vor urma. Apoi un sărut de la Lordul periculos şi ademenitor Macrae aprinde o foame care o scutură până în adâncul sufletului-şi îi dezvăluie viziuni ale unei catastrofe iminente care ameninţă Anglia şi Scoţia. Poate evita dezastrul numai dacă devine soţia lui Duncan, dar trebuie să şi trădeze iubirea.

Destin irevocabil şi două naţiuni puternice.

   Gwynne şi Duncan vor fi angajaţi într-o puternică luptă: să îşi testeze puterile şi pasiunile lor din trecut, limitele cele mai interzise dacă acestea îi vor ajută să îşi salveze dragostea şi să îşi asigure viitorul.

   Cartea Sărutul sorţii de Mary Jo Putney, apare în colecţia Cărţi Romantice şi poate fi achiziţionată împreună cu revista Libertatea pentru femei, din data de 26.06.2015

    Mary Jo Putney

Mary Jo Putney   Mary Jo Putney este născută la New York, în Statele Unite ale Americii, fiind o cunoscută romancieră de naționalitate americană, celebra pentru romanele ei istorice și contemporane, pline de romantism și fantezie. Putney a urmat cursurile Universității din Syracuse, obținând diplome în literatura engleză și în designul industrial. În 1987 a fost publicat primul roman, „The Baron Diabolic”. De atunci, a publicat peste 30 de cărți, multe dintre ele fiind clasate pe listele bestseller-urilor naționale ale cunoscutei reviste New York Times. Ea se află pe lista scriitorilor americani de succes, cu cele mai bine vândute titluri, fiind distinsă cu premiile: Romantic Times Career Achievement și Golden Leaf, de mai multe ori. În prezent, scriitoarea locuiește în Baltimore

 

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libriselefant

Autor: Iasmy

6 COMMENTS

  1. Abia astept sa apara! Multumesc Iasmy! Sunt curioasa cum trateaza ea supranaturalul. Singura carte a ei cu personaje avand abilitati magice, pe care am citit-o eu, este Descantec de dragoste si mi-a placut enorm.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.