O idilă regală de Nora Roberts

 O idilă regală de Nora Roberts-Colecţia Cărţi Romantice-prezentare

Vineri-06.04.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!

Titlul original: Affaire Royale

   Prințesa Gabriella, Brie, cum este poreclită, fiica monarhului din Cordina, un mic principat de pe malul Mării Mediterane, a fost răpită și în schimbul ei se cer o răscumpărare uriașă și eliberarea a patru deținuți.

    După o săptămână de captivitate, Brie reușește să scape și este găsită fără cunoștință pe marginea unui drum. Din păcate, este amnezică, iar răpitorii ei, încă în libertate. Tatăl ei îi cere ajutorul lui Reeve MacGee, un fost detectiv american, retras din activitate, fiul unui prieten din tinerețe de la Harvard.

   Brie nu-și amintește nimic din viața anterioară, chiar și membrii propriei familii îi sunt străini. Singura reacție afectivă este frica. 

   Pentru a păstra aparențele și a nu da subiecte de bârfă presei, familia hotărăște să ascundă amnezia, iar Brie învață despre propria viață din informațiile și descrierile celor apropiați. Avându-l alături pe Reeve, care îi devine logodnic de formă până la prinderea vinovaților și pentru a justifica prezența lui în micul principat, Brie începe să-și recapete memoria.

„Parfumul ei îl învăluia, era mai uşor ca aerul, mai întunecat ca marea. Oare ea ştia? Cufundându-se tot mai adânc, se întrebă dacă ea ştia ce făcea. Ochi de vrăjitoare, chip 
de înger. Ce bărbat n-ar fi căzut în genunchi în faţa ei? Şi totuşi, oftatul ei, încet, grav, era cel al unei femei. Aievea sau pogorâtă dintr-un basm, era tentaţia întruchipată. Nimeni n-ar fi putut să-i reziste. Dar el nu avea de ales. 

   Dar poate căldura inimii lui să-i alunge nu doar temerile, ci și să o facă să se încreadă în sentimentele pe care i le trezește în suflet?

Veți citi întreaga poveste în romanul O IDILĂ REGALĂ de Nora Roberts, primul volum al seriei „Familia regală din Cordina“.

Nora Roberts a scris peste 200 de romane de dragoste, și majoritatea au intrat în topurile de vânzări realizate de New York Times. Cărţile ei au fost publicate în 35 de țări, în peste 400 de milioane de exemplare. Este câștigătoarea a numeroase premii RWA Rita Awards, cea mai mare distincție a genului romantic. 

Sursa Cărţi Romantice

Listă cărți Nora Roberts

Seria Familia regală din Cordina/Cordina’s Royal Family Series

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia şi cărtureşti

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.