Colectia Carti Romantice de la Libertatea pentru femei

Colecţia Cărţi Romantice de la Libertatea pentru femei-august 2016

Noi povești de dragoste și eroi plini de farmec în cărțile romantice din luna august. Le vei găsi în fiecare săptămână, la chioșcurile de presă, alături de revista ”Libertatea pentru femei”.

1. ”Acum și pentru totdeauna” de Nora Roberts – 5 august 2016

Al cincilea volum din seria MacGregors, ne oferă povestea plină de tandrețe și surprize dintre Daniel MacGregor și soția sa, Anna.

2. ”Dragostea e oarbă” de Amanda Quick – 12 august 2016

Cartea Amandei ne transpune în universul plin de pericole al negustorilor de artă și aduce în prim plan o altă temă îndrăgită a autoarei: clarviziunea. Eroul cărții, magnatul J. Trask încearcă să răzbune moartea tatăului său, după 12 ani, dar se lovește de forțe oculte pe care nu le bănuia în localitatea sa de baștină.

3. ”O iubire neașteptată” de Sonali Dev – 19 august 2016

Povestea dintre Ria și Vikram este plină de tandrețe și pasiune explozivă, dar viața lor, între India și America, nu este deloc simplă. Totul se complică atunci când nu te simți bine în propria piele!

4. ”Dorința” de Mary Balogh – 26 august

Acțiunea se petrece în prima jumătate a secolului al XIX-lea, când are loc prima mișcare politică revoluționară de masă din Anglia, prin care muncitorii din fabrici și mine cereau drept de vot, salarii decente și condiții mai bune de lucru. Eroul cărții, Alexander Hyatt, marchiz de Craille, este prins între revolta muncitorilor și o dragoste neașteptată, dar de care nu se poate bucura pe deplin.

Sursa Libertateapentrufemei.ro

10 COMMENTS

  1. Cum am mai spus, si mie prima imi face cu ochiul. Oare cartea luilui Sonali Dev face parte din vreo serie? As spera ca da, deoarece toate cartile care fac legatura cu India ma pasioneaza! locco_smiley_37

    • Dupa cate se pare face parte dintr-o mini serie-Bollywood
      Titlul original al acestei carti ar fi Bollywood Bride, dar este a doua dupa cate am cercetat.Prima ar fi Bollywood Afair. Daca ua legatura intre ele , inca nu stim. Pot fi si povesti separtae cumulate intr-o serie. Cert este ca si prima tot India-America are ca punct comun.

  2. Dintre aceste autoare doar pe Amanda Quick am citit-o =)) Foarte dragut stilul ei. Am ceva si de Nora Roberts in biblioteca si am auzit pareri bune despre ea, dar sa vedem…

    • Si eu am citit cateva, dar parca toate merg pe acelasi sablon. Au inceput sa ma plictiseasca si clar nu ma pot declara fana lor 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.