O noapte de neuitat de Linda Howard

Titlul original: Mackenzie’s PleasureO noapte de neuitat

Seria Mackenzie Family: 1. O inima neimblanzita (Mackenzie’s Mountain-1989) 2. Alegerea inimii (Mackenzie’s Mission-1998) 3.O noapte de neuitat (Mackenzie’s Pleasure-1996) 4. Plăcere exclusivă (Mackenzie’s Magic-1996) 5. Un joc de noroc (A Game of Change-2000)

Cotatie Goodreads: 4.13

Cărţi scrise de Linda Howard

Zane Mackenzie este fiul cel mic al familiei si conduce o echipa SEAL. Zane este un patriot razboinic, un barbat de incredere, competent in ceea ce face, inteligent, loial, iubitor si frumos ca pacatul.
Cand fiica unui ambasador american este rapita de teroristi, echipa lui este trimisa sa o salveze din Libia.
Barrie Lovejoy a fost rapita si inchisa intr-o celula de catre niste criminali teroristi. Nu stie exact despre ce este vorba, dar incearca sa fie curajoasa.
Misiunea lui Zane nu este usoara, reuseste sa o elibereze, dar trebuie sa se ascunda prin apropiere pana le vine in ajutor echipa. Asadar, Zane si Barrie raman izolati, iar in tot acest timp el are grija de ea dar, este si intrigat in acelasi timp. O credea o fata de bani gata, o fata de societate , fitoasa si miorlaita si nu se asteapta sa intalneasca o fata curajoasa si fara mofturi. Sunt atrasi unul celalalt si chiar daca se afla in pericol nu pot opri dorinta care ii mistuie.
Barrie ii marturiseste lui Zane ce ar fi vrut sa faca cel care o rapise cu ea si ii propune sa faca dragoste deoarece vrea ca prima data sa nu fie un viol. Nu stia daca vor scapa cu viata si vrea sa cunoasca tandretea. Scena de dragoste este fierbinte, iar Zane se dovedeste a fi un amant tandru, generos si iubitor.

Va fi o noapte de neuitat!

Vor reusi in final sa ajunga la barca de salvare, dar Zane este ranit grav si trimis de urgenta in America, iar Barrie este impiedicata sa aiba vreun contact cu el.
Ajunsa la tatal ei, acesta isi va tine fiica in conditii de siguranta stricte si cu o protectie exagerata. Dupa trei luni, Barrie este frustrata de aceste masuri excesive si de faptul ca ii este interzis contactul cu Zane, mai ales acum cand afla ca este insarcinata. Dar mai afla inca ceva care o va da peste cap: tatal ei este implicat in ceva periculos. Isi da seama ca, increderea ei este spulberata, iar singurul care o poate proteja cu adevarat este Zane. Gandul este este acum unul singur – sa fuga.

Dupa trei luni, Zane se recupereaza, reuseste sa isi revina, dar pentru o perioada capata postul de serif in Arizona in loc de postul din Marina. El nu o poate uita pe Barrie. Icearca sa o contacteze, dar toate pistele catre ea ii sunt inchise si verificate. Din cauza tatalui ei, Zane nu gaseste nicio modalitate de-a o contacta. Si totusi va pleca in cautarea ei, o va gasi si o va salva de aceasta data din celula tatalui sau. Viata lui Barrie este inca in pericol si cea mai buna protectie pe care i-o poate oferi Zane este casatoria. Se vor casatori in Las Vegas.

Barrie isi da sema de sentimentele ei pentru Zane, si nu prea considera casatoria doar din interes, numai ca el nu recunoste ceea se simte pentru ea.
Pericolul nu a trecut, cineva face un joc periculos, iar Zane is va da seama ca o iubeste atunci cand Barrie este in pericol si se teme ca va fi prea tarziu sa o mai salveze.

Cum decurge aceasta poveste? Cine face jocurile periculoase si care sunt acestea? Barrie va putea fi salvata si a treia oara? Zane ii va spune vreodata ca o iubeste? Vor ramane impreuna?

Vom afla in cartea “O noapte de neuitat” de Linda Howard, ce apare in colectia “Carti Romantice”Libertatea pentru femei din data de 07.11.2014.

Autor: Iasmy

13 COMMENTS

  1. In mod sigur o iau,Iasmy,ai facut o recenzie de 10 locco_smiley_10 locco_smiley_10
    Sper sa fie mai buna decat cealalta locco_smiley_15

  2. Cu mare placere fetelor! Sa speram ca aceasta carte nu este asa anemica la vol.2. Oricum originalul are peste 300 de pagini asa ca poate ne vom delecta mai mult cu povestea lui Zane decat cea a lui Joe.

  3. Sper sa ai dreptate Iasmy,cea cu Zane m-a deceptionat,ma asteptam la ceva uau si a fost ceva de genul,,doar atat?”.
    Nu stiu daca varianta originala a povestii cu Zane e altfel,dar mie mi s-a parut scurtata,de la noaptea in desert a fost nunta ,balul si intalnirea cu familia,prea sec.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.