Un joc de noroc de Linda Howard

Titlul original: A Game of Chance
Seria Mackenzie Family: 1. O inima neîmblânzită (Mackenzie’s Mountain-1989) 2. Alegerea inimii (Mackenzie’s Mission-1998) 3.O noapte de neuitat (Mackenzie’s Pleasure-1996) 4. Plăcere exclusivă (Mackenzie’s Magic (1996) 5. Un joc de noroc (A Game of Change-2000)
Cotaţie Goodreads: 4.06

Cărţi scrise de Linda Howard

DETALII CARTE
HIS ONLY CHANGE
Pe urmele unui criminal periculos.

Ultimul volum al serie îl aduce în prim plan pe Chase Mackenzie, un adolescent sălbatic, fără adăpost, salvat şi adoptat de Wolf şi Mary Mackenzie. Se integrează în familie şi se apropie foarte tare de Zane Mackenzie, fiul cel mic. Amândoi lucrează ca agenţi şi relaţia lor este foarte strânsă.
Agentul sub acoperire Chase Mackenzie ştia că cel mai bun mod de a captura un terorist este de-a o folosi drept momeală pe fiica acestuia, aşa că, planul lui este să o seducă pe inteligenta Sunny Miller pentru a descoperi unde se ascunde tatăl ei.
Zane şi Chase, descoperă că teroristul Crispin Hauer are o fiică ce locuieşte în SUA. Este momeala perfectă pentru a-l atrage.
Planul este ca, Chase să o seducă, să o facă să se îndrăgostească de el şi să-i dezvăluie unde se ascunde tatăl ei, şi totul despre organizaţia teroristă.
Sunny îşi trăieşte viaţa normal. Îşi urăşte tatăl, se teme de el din motive bine întemeiate şi din această cauză îl evită. De fapt se ascunde pentru a evita orice complicaţie. Este o fire veselă, puternică, curajoasă, protectoare. În inima ei tânjeşte după o familie, dar este conştientă că trebuie să aştepte până ce situaţia tatălui ei se rezolvă. Are şi o soră pe care o protejează, este bine ascunsă de tatăl lor, Sunny vizitând-o de câte ori are ocazia.
Atunci când un pilot fermecător îi oferă un bilet spre Seattle, ea nu stă pe gânduri şi acceptă, era ocazia perfectă să îşi viteze sora. Chase pornise la îndeplinirea misiunii!

O falsă problemă de motor şi Sunny se vede blocată într-un camion cu superbul pilot Chase. Apropierea care se produce între ei pe perioada aceasta de „plan în aplicare”, îl face pe Chase să îşi revizuiască atitudinea şi ceea ce gândeşte despre ea.
La început când a văzut că Sunny poartă o armă ce nu poate fi depistată de razele X din aeroport, şi muniţie, a presupus că este în cârdăşie cu tatăl ei. Dar îşi dă seama treptat că este o victimă atât ea cât şi sora ei.
El nu îi spune planurile lui. Planul funcţionează până când … ea îl protejează de şerpi, îl face să râdă, şi ceea ce nu a luat în calcul a fost dragostea pentru ea.
Între timp tatăl ei vrea să o găsească şi să-i dezvălui unde se află sora ei.
Lucrurile se complică, mai ales că Sunny va descoperi adevăratul plan al lui Chase, şi asta o doare mult mai mult decât ceea ce face tatăl ei.
Va reuşi Chase să o facă pe Sunny să aibă încredere în el, deşi a minţit-o? Vor reuşi să rămână în viaţă?
Cum va decurge povestea şi ce se întâmplă între cei doi? Tatăl lui Sunny o va găsi, şi ce se întâmplă?

Cartea Un joc de noroc de Linda Howard, apare în colecţia „Cărţi Romantice”-Libertatea pentru femei, în data de 14.08.2015

Autor: Iasmy

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.