Femeia misterioasa de Amanda Quick-Colectia

Femeia misterioasa de Amanda Quick-Colectia „Carti Romantice”

Titlul original: The Mystery Woman
Cotatie Goodreads: 3.78

Seria Ladies of Lantern Street: 1. Crystal Gardens (2012)-Gradinile de cristal (Editura Litera), 2. The Mystery Woman (2013)-Femeia misterioasa (Editura Litera)

Carti scrise de Amanda Quick

                         DETALII CARTE

Beatrice Lockwood este o tanara cu anumite abilitati, sau mai bine spus are un har-este clarvazatoare.
Cum a ajuns aceasta tanara in sanul agentiei Flint si Marsh, nu este un mare mister. Mentorul ei este ucis, iar ea este aproape prinsa de asasin. Cu un ucigas pe urmele ei este nevoita sa fuga. Pasii o poarta pe strada Lantern la usa Agentiei. La prima vedere aceasta agentie pare una foarte decenta: se ocupa cu plasarea guvernantelor la diverse locuri de munca. Dar, in realitate este o agentie de detectivi sau mai bine spus asa-zisi detectivi. Cazurile lor sunt destul de ciudate, multe dintre ele avand ca baza paranormalul. Beatrice avand si ea un har este cooptata de agentie.

Joshua Gage este un barbat chinuit de trecut. A fost unul dintre cei mai buni spioni ai Angliei, renumit pentru abilitatile sale de-a gasi persoane. O mica greseala comisa a dus la moartea tinerei de care era indragostit nebuneste, dar i-a si adus rani atat fizice, cat si psihice. Dupa incident s-a ascuns de lume. S-a inchis in el, s-a retras din toate si s-a cufundat intr-o depresie profunda. Asa se zbate in propriul intuneric pana cand sora lui Hannah este santajata. Atunci isi da seama ca trebuie sa iasa din amorteala sa isi protejeze familia.

Pistele si cheia de-al descoperi pe santajist il duce catre Miranda clarvazatoarea. Nu ii trebuie mult sa descopere ca, Miranda este una si aceeasi persoana cu Beatrice Lockwood.

Joshua este un barbat cu o logica rece, dura, dar si foarte clara. Este pragmatic in ceea ce priveste talentele psihice si din aceasta cauza crede ca, Beatrice este o mica impostoare.

La randul ei Beatrice este convinsa si crede cu tarie ca, abilitatatea lui Joshua de-a gasi persoane este un talent paranormal necunoscut.

In ciuda diferentelor vor forma un parteneriat : misiunea fiind sa-l prinda pe santajist. Vor face o echipa extraordinara si in toata alergatura incepe sa apara si atractia nemiloasa. Desi Joshua se simte si acum vinovat de moartea femeii iubite si a celui mai bun prieten, crezand ca, pentru el iubirea si viata roz nu mai exista, se vede plin de dorinta pentru o femeie misterioasa. Prinderea santajistului este acum pe plan secund cel mai important lucru fiind protejarea vietii lui Beatrice, deoarece cineva ii doreste moartea.

Cum se va derula toata aceasta poveste? Cine este asasinul si santajistul? Va reusi Joshua sa iasa din propriul intuneric?

Cartea „Femeia misterioasa” de Amanda Quick, apare in colectia „Carti Romantice” impreuna cu revista Libertatea pentru femei in data de 13.03.2015.

Femeia misterioasa de Amanda Quick-Colectia "Carti Romantice"

Verifică disponibilitatea cărţiilor apărute în Colecția Cărţi Romantice (Editura Lira/Litera) în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

12 COMMENTS

  1. Tare m-a făcut curioasă povestea lui Joshua….sunt curioasă cum se termină totul 😀 Vineri o iau 😀

  2. AM SA O IAU SI EU,DESI SUBIECTUL ESTE EXTREM DE ASEMANATOR CU CEL NIC CARTEA NALUCA-A.Q.!!!!!SAU DOAR MIE MI SE PARE???? :O :O :O

  3. O iau vineri…vreau sa vad daca gasesc santajistul si daca ei doi raman impreuna locco_smiley_46 locco_smiley_10 😉

  4. Abia astept sa am cartea ! Am citit tot ce era de citit marca Quick/Krentz/Castle (traduse la noi) ,asa ca o voi devora si pe aceasta!

  5. Nicol, subiectele par oarecum asemanatoare din aceasta serie, dar sunt tousi diferite. Iti da senzatia de asemanare din cauza agentiei si paranormalului, dar si a personajelor pe care le mai intalnesti sporadic.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.