O zi prea îndepărtată de Sidney Sheldon

Tracy Whitney, o femeie tânără, idealistă și naivă, are în față perspectiva unei vieţi de lux după căsătoria cu un bărbat bogat. Însă viaţa ei capătă o turnură sinistră când un mafiot lipsit de scrupule îi înscenează o faptă pe care nu a comis-o și este condamnată la cincisprezece ani de închisoare într-un penitenciar de maximă securitate. Dând dovadă de ingeniozitate, Tracy reușește să scape şi să pună la cale distrugerea tuturor celor vinovaţi de înscenare, membri ai lumii interlope care până atunci păreau de neatins. Având ca singure arme frumusețea și inteligența, dar nici o şansă de a reveni la viaţa corectă condusă de regulile societăţii pe care o dusese până să fie condamnată, Tracy se implică într-o serie de aventuri extraordinare, care o poartă prin toată lumea. Dintr-odată, i se deschide în faţă o lume uluitoare de bogăţii inimaginabile, acţiuni îndrăzneţe şi ieşiri din situaţii aproape imposibile. Totuşi, viaţa ei personală este goală şi pustie… până la întâlnirea cu Jeff Stevens, un tânăr irezistibil, cu un trecut la fel de neobişnuit ca al ei, care se transformă dintr-un concurent agasant în bărbatul ce îi poate îndeplini cele mai secrete visuri…

Veți putea citi întreaga poveste în romanul O ZI PREA ÎNDEPĂRTATĂ de Sidney Sheldon, vineri, 8 ianuarie la toate punctele de difuzare a presei, distribuit împreună cu revista Libertatea pentru Femei și însoțit de cadoul : un produs cosmetic oferit de Ruby Rose Cosmetics!

Preţ revistă+carte romantică 9,99lei

Preţ revistă 1,5 lei

Sursa: Cărţi Romantice

Review overview
4
Coman Iasmina (Elis Iasmy) - Fondator site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Facebook-Literatura pe tocuri

7 COMMENTS

  1. Suna bine bine, dar nu prea ma dau in vant dupa stilul scriitoarei… Am incercat cateva de la ea si… decat sa mi-o iau si sa o aman mereu la citit si sa zaca intr-un colt, mai bine zic pas… si asa colectiile astea mi le-am luat pe sarite. Sunt faine, dar sa dau luna de luna 100lei pe niste carti pe care nu le-as citi decat in lipsa de altceva (ceea ce nu prea e cazul), mai bine zic pas si-mi iau ce ma intereseaza cu adevarat!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.