Obsesia

Obsesia, de Nora Roberts – Colecţia Blue Moon

Editura: Litera

Apariţie: septembrie 2016

Număr pagini: 160

 Colecţia: Blue Moon

       Obsesia – Nora Roberts – Colecţia Blue Moon – Colecţia Cărţi Romantice

     Naomi Bowes și-a pierdut inocența în noaptea în care și-a urmat tatăl în pădure. Eliberând-o pe tânăra ținută captivă de el, copila de nici doisprezece ani a dezvăluit crimele oribile ale tatălui său. Dar păcatele lui Thomas David Bowes o urmăresc, chiar și atunci când e la un pas de fericire.
Devenită un fotograf de succes și trăind sub numele de Naomi Carson, ea a găsit un loc pe care să-l transforme în căminul mult visat – o casă veche, ce necesită reparații, aflată la mii de kilometri distanță de tot ceea ce a cunoscut vreodată. Naomi își dorește o existență solitară, dar locuitorii din Sunrise Cove se dovedesc a fi foarte prietenoși și reușesc să-și croiască drum către inima ei – mai cu seamă chipeşul Xander Keaton.
Naomi simte că nu mai poate rămâne în izolarea ei și știe că relațiile prilejuite de noua sa viață sunt ceea ce ființa ei a râvnit în taină dintotdeauna. Dar păcatele tatălui său pot deveni o obsesie, și, așa cum Naomi știe deja, trecutul ei este un coșmar care o urmărește necontenit.

 Sursa Editura Litera

Inima lui, o bubuitură rapidă către apăsarea pieptului ei. El îşi dăruise inima ei. Ea nu ştia încă, nu putea fi sigură, nu acum, ce să facă cu ea, pentru ea. Dar nu avea să-i fie frică să fie iubită. Nu avea să se teamă de acest dar.

   Nora Roberts, pe numele ei real Eleanor Marie Robertson, s-a născut în 10 octombrie 1950 în Maryland, Statele Unite, fiind cea mai mică din cei cinci copii ai familiei. A urmat o școală catolică, apoi liceul Montgomery Blair. A început să scrie în anul 1979, dar primele șase manuscrise trimise unei edituri i-au fost respinse. În anul 1981, Editura Silhouette Books îi publică prima nuvela, Irish Thoroughbred sub pseudonimul Nora Roberts. În prezent, ea este o binecunoscută autoare americană, care a scris peste 200 de romane de dragoste. Din 1999 încoace, fiecare dintre romanele lui Roberts a fost un bestseller în New York Times , iar 124 din romanele sale s-au clasat pe lista bestseller-urilor Times. Pentru seria „In Death” a folosit pseudonimul J.D. Robb și a mai scris, de asemenea, sub numele Jill March. Nora Roberts a fost prima autoare inclusă în Romance Writers of America Hall of Fame. Cărțile ei au fost publicate în 35 de țări, în peste 500 de milioane de exemplare. Câteva au fost ecranizate: Golful de la miezul nopții, Mesaje misterioase, Luminile Nordului etc.

Recenzii/Serii cărţi Nora Roberts

Seria Frații MacKade de Nora Roberts-patru bărbați chipeși, senzuali și rebeli

Listă cărți Nora Roberts

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 

10 COMMENTS

  1. Chiar sunt curioasa de cartea aceasta. Dupa parerea mea, Nora Roberts este una dintre cele mai bune scriitoare contemporane.

  2. Desi nu se spune multe despre aceasta carte, la prima vedere pare interesanta. Cel putinm subiectul este unul captivant. Ma intreb insa daca exista si o poveste de dragoste in spate??!!

  3. Nu trebuie sa ratez vreo carte scrisa de Nora Roberts! Am trecut-o pe lista de dorinte. Abia astept sa mi-o fac cadou! =)) locco_smiley_37

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.