Văpaia din braţele lui de Johanna Lindsey-Colectia Iubiri de poveste

    Văpaia din braţele lui de Johanna Lindsey – Colectia Iubiri de poveste

Văpaia din braţele lui

Colecţia Iubiri de poveste

Editura Alma/Litera

Seria Callahan-Warren

1. One Heart to Win (2013)-Promisiunea

2. Wildfire In His Arms (2015)-Văpaia din braţele lui

3. Marry Me By Sundown (2018)-Moştenitoarea

Sâmbătă 07.05.2016, apare cartea ,,Văpaia din braţele lui” de Johanna Lindsey în Colecţia ,,Iubiri de poveste”/Editura Alma-Litera. Cartea poate fi achiziţiontă de la chioşcurile de presă împreună cu ziarul Libertatea la preţul de 14 lei.

  Degan Grant pornește spre California, un loc aflat la mare depărtare de casa ‒ și de oamenii ‒ de care vrea să uite, însă drumul îi este întrerupt de un șerif căruia i-a rămas dator pentru că i-a salvat cândva viața. Degan îi poate întoarce șerifului favoarea dacă este de acord să dea de urma a trei nelegiuiți – sarcină deloc dificilă pentru un om de temut ca el. Dar primul infractor care îi iese în cale este o tânără cu totul specială: Maxine este o adevărată frumusețe, care a atras atenția nedorită a unor oameni de seamă din orășelul ei natal. Însă lucrurile au scăpat de sub control, și astfel ea s-a văzut nevoită să fugă pentru a-și salva viața. Acum, când este deja fugară de aproape doi ani, Maxine este dispusă să facă tot ce este necesar pentru a scăpa de chipeșul și enigmaticul pistolar care intenționează să o dea pe mâna unei legi injuste.

  Având pe cap o tânără înflăcărată și îndrăzneață care își afirmă cu înverșunare nevinovăția, Degan este nevoit totodată să prindă un ucigaș și să își apere viața de un vechi dușman aflat pe urmele lui. Dar timpul petrecut în compania fermecătoare sale prizoniere și pasiunea care se naște între ei îl conving pe Degan că a venit momentul ca amândoi să-și înfrunte trecutul astfel încât să aibă șansa la un viitor împreună.

Lectură plăcută!

Sursa: Cărţi Romantice

 
 
 
 

21 COMMENTS

 1. Eu nu obisnuiesc sa citesc astfel de carti, dar mama are o colectie impresionanta. Aceasta carte pare interesanta pentru gusturile ei, insa nu si pentru ale mele. O sa o tin minte totusi pentru ziua ei, din cate am observat, pe aceasta nu a achizitionat-o inca.

    • Narcisa noi urmarim aparitiile de Colectia Iubiri de poveste, iar Johanna Lindsey este preferata noastra. I-am citit mare parte din carti si chiar abia astept sa o iau si pe aceasta.
     Sa ne transmiti daca este pe placul tau.

 2. A-ti facut o descriere super interesanta,Felicitari……imi place,abia astept sa gasesc cartea dar momentan nu sint in Romania asa ca ……….sper sa am noroc prin bibliotecile din Valencia……sau de imprumut……cine cauta,gaseste…..ha,ha,haaaaa!!!!!!!

 3. Obisnuiesc sa cumpar cartile care apar cu „Libertatea pentru femei” si ” Libertatea” dar din pacate, maine va trebui sa spun pas. Am in plan sa imi cumpar cateva carti (unele recomandate si aici) asa ca….o mica pauza 🙂

  • Te inteleg, Mirela! Si mie mi se intampla acest lucru. Nu cumpar chiar tot din colectia Carti Romantice sau Iubiri de poveste, asta pentru ca se ivesc si alte carti de la alte edituri pe care le vreau. Poate daca am fi milionare le-am cumpara pe toate cu ochii inchisi 🙂 Hai, sa jefuim o banca, vrei? 🙂 Asa ne putem permite 🙂

   • locco_smiley_11 siiigur……dar eu mai intai mi-as lua o casa ca sa am spatiu de depozitare locco_smiley_4 si apoi ce-o fi o fi 🙂

 4. Nu cred ca o voi lua, cartile din colectia Iubiri de poveste, nu prea mai sunt pe placul meu.

 5. in Spania e „Corazón Fugitivo” dificil de gasit prin biblioteci…….dar nu incetez de a cauta…… :3

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.