„Pe strada Londra” de Samantha Young – Editura Trei

„Pe strada Londra” de Samantha Young – Editura Trei

Pe strada Londra de Samantha Young - Down London Road

Vă informez că Editura Trei a publicat pe pagina oficială apariţia cărţii „Pe strada Londra” de Samantha Young.

Pe strada Londra, continuarea celebrei Pe strada Dublin, ne readuce în Edinburgh pentru încă o poveste emoţionantă, impregnată de erotism, în care Samantha Young nu se teme să abordeze teme incomode.

Scurtă descriere :

„Jo Walker are un obiectiv clar: să găsească un bărbat care să le ofere stabilitate financiară ei şi familiei sale. Pentru această, însă, trebuie să joace un rol care i-a devenit o a două natură şi să le ascundă potenţialilor parteneri adevărul despre familia ei. Când îl întâlneşte pe Cameron McCabe, acesta o judecă după aparenae şi îşi formează o opinie nu foarte măgulitoare. Dar, pe măsură ce încep să se cunoască, Cam descoperă că Jo nu e ceea ce pare, iar Jo descoperă un bărbat în faţă căruia nu trebuie să se ascundă. Oare va îndrăzni Jo să pună în joc viitorul sau dând curs atracţiei mistuitoare dintre ea şi Cam?”

«Excelent» este primul cuvânt care-mi vine în minte când mă gândesc la Pe strada Londra.

 Următoarele ar fi «absolut uluitor». Veţi fi mişcaţi de poveste, iar erotismul va va tăia respiraţia.– Romantic Book Affairs

Detalii complete se pot găsi doar la Editura Trei sau aici

 

6 COMMENTS

  1. In sfarsit a aparut si cartea mult asteptata. Am sa incerc cat mai repede sa fac comanda. Chiar sunt curioasa asupra ei. Mersi, Mili!

  2. Le vreau pe toate 3 dar nu am apucat inca 🙁 . Dar tot o sa o fac….e chestie de timp 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.