Mai rece ca gheața de Jennifer L. Armentrout

Mai rece ca gheața, de Jennifer L. Armentrout –  Editura Litera – precomandă

Mai rece ca gheața

Stone Cold Touch

Jennifer L. Armentrout

Editura Litera

Număr pagini: 576

An apariție: 2020

Seria Apocalipsa Elementelor: The Dark Elements Series: 1. Mai fierbinte ca focul – White Hot Kiss, 2. Mai rece ca gheața – Stone Cold Touch, 3. Every Last Breath

  Mai rece ca gheața de Jennifer L. Armentrout fantasy.

Un singur sărut al ei poate fi fatal.

  În cele din urmă, Layla obține ce vrea, dar când iadul se dezlănțuie, oare e dispusă să plătească prețul…?

   „Palpitantă, inteligent construită, ușor de parcurs, această carte ar trebui să treacă în zbor prin mâinile tuturor amatorilor de paranormal.“ – Booklist

  Layla încearcă să-și refacă din bucăți viața distrusă, lucru deloc ușor pentru o adolescentă de 17 ani, care e aproape convinsă că răul cel mare abia acum urmează. Prietenul ei imposibil de chipeș, Zayne, va fi mereu intangibil pentru ea, din cauza puterilor misterioase ale sărutului ei, hoț de suflete. Clanul Gardienilor, care a protejat-o dintotdeauna, a devenit dintr-odată păstrătorul unor secrete amenințătoare. Iar ea abia dacă suportă să se gândească la Roth, atrăgătorul și maleficul demon-prinț care o înțelege mai bine decât oricine altcineva.

  Pe primul loc în topul New York Times și în rândul autorilor internaționali de bestselleruri, Jennifer L. Armentrout locuiește în Charles Town, West Virginia. Scriitoare prolifică, ea declară că dedică scrisului opt ore pe zi, iar în rest își petrece timpul citind, urmărind filme cu zombie sau plimbându-se împreună cu soțul ei și cu câinele.

  Visul ei de a deveni scriitoare a luat naștere în orele de matematică, când scria nuvele… Armentrout scrie literatură paranormală pentru adolescenți, cărți de science fiction, fantasy și romance contemporan. Opera ei e publicată de edituri importante și a primit numeroase premii, ce îi atestă valoarea. Unul dintre romanele sale pentru adolescenți, Obsidian, urmează să fie ecranizat.

  Este considerată un autor „hibrid“, care și-a publicat cu succes cărțile în regim de self-publishing, având și contracte cu mici publicații independente sau cu edituri clasice. De asemenea, Armentrout inițiază evenimente anuale ce adună laolaltă peste o sută de autori de bestselleruri pentru adolescenți și adulți.

Precomandă

Apariţii cărţi

Recenzii cărți Jennifer L. Armentrout

#literaturapetocuri #jenniferlarmentrout #fantasy

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.