Răzbunarea unui scoţian - Sabrina Jeffries
Literaturapetocuri.ro Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019 historical romance

Răzbunarea unui scoţian, de Sabrina Jeffries – Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019

Răzbunarea unui scoţian

Beware a Scot’s Revenge

Sabrina Jeffries

Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019

Editura Alma/Litera

Seria Școala pentru moștenitoare – School For Heiresses Series: 1. Să nu seduci un crai – Never Seduce a Scoundrel, 2. Pentru iubirea unui duce – Only a Duke Will Do, 3. Răzbunarea unui scoţian – Beware a Scot’s Revenge, 4. Vicontele păcatului – Let Sleeping Rogues Lie, 5. Don’t Bargain with the Devil, 6. Wed Him Before You Bed Him

   Răzbunarea unui scoţian historical romance.

Sâmbătă – 15.06.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Volumul al treilea al seriei „Școala pentru moștenitoare”, după romanul PENTRU IUBIREA UNUI DUCE.

   Lady Venetia este răpită de dușmanul tatălui ei, pentru a-l obliga să-i înapoieze banii cuveniți. Dar răpitorul este prietenul ei din copilărie, devenit acum chipeș și periculos.

  – Cineva va juca la cacialma într-o zi, Veneția – mai bine ai spera că nu e un bărbat frumos.- Doamna Charlotte Harris, directoare

   Vizita lui Lady Venetia Campbell la casa ei din Copenhaga, în Scoția, ia o întorsătură dramatică când este răpită la punctul de răscruce de către inamicul tatălui său. Sir Lachlan Ross este foarte temut în calitatea sa de „The Scourge Scottish”, dar Venetia își amintește de fostul său vecin ca despre un tânăr frumos, atent, pe care chiar l-a dorit la un moment dat. Acum, un bărbat sexy, dur, viril şi cu mult mai atrăgător, Lachlan este chiar mai incitant … și mult mai periculos.

   Deși Lachlan încearcă să o trateze ca pe un dușman, sărutările sălbatice spun o altă poveste. Și în ciuda planului său de a o folosi ca armă împotriva tatălui ei, Veneția este hotărâtă că pofta lui Lachlan de răzbunare să fie stinsă de o dorință și mai puternică ….

   Povești neobișnuite pline de savoare, secrete bine ascunse și tentații la tot pasul. Personajele sunt prinse în ipostaze neobișnuite și trebuie să facă față neprevăzutului. 

Tânjea să fie o eroină de baladă, să-și dea întâlnire pe furiș, în miez de noapte cu iubitul ei, furându-i sărutări, stârnind dorinţa care sălășluia în inima ei de atâta vreme, disperată să iasă la lumină.”

El o sărută pătimaș, prinzându-i capul între palme, ca să-i asalteze gura cu pasiune, așa cum știa că îi plăcea. Nu avea de gând să-și piardă șansa doar pentru că nu mai părea să fi e încântată de metodele lui. Și, cu toate că își înfipse degetele în umerii lui de parcă ar fi vrut să îl dea jos de pe ea, își deschise buzele, lipindu-se de el.

„Iubire? Da, îl iubea. Probabil că nu era un gest înţelept, dar nu putea să se abţină. Îl iubea pentru felul în care se îngrijea atât de tare de pământ și de oamenii lui, îl iubea pentru mândria și încăpăţânarea lui, îl iubea pentru că ajunsese să o trateze ca făcând parte din clan.
Să îndrăznească să îi spună? Să îndrăznească să îi dea atâta putere asupra ei când avea deja atât de multă?

Colecţia Iubiri de poveste mai 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic- 2013-2018-2019

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Seria Bastarzi regali – Sabrina Jeffries – intrigi și pasiuni

Seria Swanlea Spinsters  – Sabrina Jeffries – pasiuni și secrete

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.