Seria Bastarzi regali - Sabrina Jeffries - Colecția Iubiri de poveste

Seria Bastarzi regali – Sabrina Jeffries

Seria Bastarzi regali – Sabrina Jeffries

1. In the Prince Bed – În brațele unui prinț – Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

În braţele unui prinţ de Sabrina Jeffries-Colecţia Iubiri de poveste

  Domnișoara Katherine Merivale este nevoită să se căsătorească pentru a-și primi moștenirea și a-și ajuta astfel familia să scape de datorii. Dar, cum nu a avut parte de un sezon de baluri londonez și nu vrea să dezvăluie secretul moștenirii pentru a-i ține departe pe vânătorii de zestre, nu are prea mulți pretendenți. Singura soluție pentru a ieși din această situație este să devină soția lui Sir Sydney Lovelace, prietenul ei din copilărie – care nu este prea dornic să intre „în rândul lumii“.

   Alexander Black, conte de Iversley și unul dintre cei trei fii bastarzi ai prințului de Wales, are nevoie disperată de o soție bogată pentru a nu-și pierde moșia. Iar domnișoara Merivale pare să fie răspunsul la rugile lui secrete. Când o seduce în lumina lunii, reacția ei pasională îi confirmă rapid că succesul îi este asigurat. Știind însă că viitoarea lui soție își dorește o căsnicie bazată pe dragoste, încearcă să-i ascundă faptul că, la început, a ales-o pentru averea ei. Și atunci ce se va întâmpla când inevitabilul se va produce, iar înșelătoria lui va ieși la iveală? Seria Bastarzi regali – Sabrina Jeffries

2. To Pleasure a Prince – Pentru plăcerea unui prinț – Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

PENTRU PLĂCEREA UNUI PRINȚ de Sabrina Jeffries-Colectia Iubiri de poveste

 Lady Regina Tremaine a refuzat atâția pretendenți încât a fost poreclită La Belle Dame Sans Merci – frumoasa fără milă.  Seria Bastarzi regali – Sabrina Jeffries

   Deși tânjește după o căsnicie, un secret rușinos o determină să ia hotărârea de a nu se căsători niciodată. Asta nu înseamnă că fratele ei, ducele de Foxmoor, are vreun motiv să nu facă acest pas. De aceea, Regina își dorește să-l ajute pentru a câștiga inima tinerei Louisa North.

  Vicontele Marcus North, fratele Louisei, este respins de înalta societate londoneză, fiind considerat un adevărat monstru, care ține femeile captive în temnița castelului său întunecat pentru a profita de ele.
Când Lady Regina îi calcă pragul temutului viconte și îi cere acordul ca fratele ei să-i curteze sora, cei doi încheie un târg: Simon o poate curta pe Louisa, atâta vreme cât Marcus îi poate face curte Reginei – dar numai pentru a-și proteja sora de vicleanul duce de Foxmoor. 

  Poate Bestia respinsă de aristocrație să facă o curte cuviincioasă Frumoasei adorate de societate, atunci când pasiunea cu totul necuviincioasă care se naște între ei amenință să provoace scandalul secolului?

   O intrigă care se anunță interesantă și pe care o veți citi în romanul PENTRU PLĂCEREA UNUI PRINȚ, de Sabrina Jeffries, volumul al doilea al seriei „Bastarzi regali”.

„Nesigură de sentimentele lui, își ţinu emoţiile în frâu. Dar el i se strecurase oricum în inimă, la fel de subtil precum coada dragonului sculptat pe noua ei harpă.
Cum putea să nu se îndrăgostească de un bărbat care renunţase la luna de miere ca să o înveţe să citească? Care îndurase un munte de umilinţe pentru a o însoţi în public? Care ţinea atât de mult la sora lui încât era în stare să facă orice pentru a o proteja?
Lacrimile îi înţepară ochii. Fără îndoială, îl iubea. Altfel ce ar fi putut-o face așa de plângăcioasă?”

„Îi acoperi vorbele cu un sărut mai sălbatic, mai îndrăzneţ. Nu dorea să îi asculte minciunile. Nu voia să se gândească la nemernicii aceia din salon. Dorea doar să o sărute din nou.
Ea păru că se împotrivește, împingându-i ușor pieptul. Dar nu își retrase buzele de pe ale lui, iar curând palmele i se deschiseră și se lipiră de el. Asta îl făcu să o sărute cu adevărat, să zăbovească pe gura ei, condus de impulsul de a-i dovedi că se înșela în ceea ce îl privea, de a o face să îl vadă și altfel, nu doar ca o bestie grosolană.”

„– Sst, murmură ea, lipită de pieptul lui. Liniștește-te, dragonul meu. Știi că nu îţi voi face rău. Nu te voi răni niciodată. Arată-mi că ai încredere în mine!
Cu șoapte liniștitoare, ea îl îmblânzi până când el se obișnui ca ea să îl atingă pretutindeni, cum dorea ea, să o aibă peste tot împrejurul lui, mirosul ei de miere pătrunzându-i în toate simţurile și părul ei lăsat liber atingându-i fiecare centimetru de piele.”

3. One Night with a Prince – O noapte cu un prinț – Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

O noapte cu un prinţ

   Christabel, marchiza de Haversham este disperată să-și recâștige o corespondență personală – atât de disperată încât se preface că este amanta proprietarului unui club de jocuri de noroc.

   Gavin Byrne intră în joc şi acceptă ca marchiza să se comporte ca şi amanta lui în ochii lumii, dar nu a bănuit niciodată cât de mult ar fi atras de ea… Lecţiile de ,,amantă” devin din ce în ce mai incitante, îşi doreşte ca văduva să ajungă cu adevărat în patul lui… şi nu poate decât să fie încântat de performanța elevei sale. Seria Bastarzi regali – Sabrina Jeffries

    Gavin are şi el secretele lui şi este hotărât să găsească scrisorile înaintea lui Christabel, astfel încât să le poată folosi pentru a răzbuna o tragedie din copilărie.

În cele din urmă ce alege: iubirea sau răzbunarea?

   O văduvă care ar face orice pentru a recupera câteva scrisori care i-ar putea ruina reputația. Proprietarul unui club vrea și el să găsească scrisorile pentru a pune la cale propria răzbunare, doar că este prins fără scăpare în mrejele iubirii – citiţi povestea în cartea – O noapte cu un prinţ – Sabrina Jeffries.

Cum putea să se simtă atrasă de diavolul acela care nu se căia pentru nimic?
Oftă. Cum să nu o fac? Nu degeaba femeile săreau în patul lui. Doar trebuia să te uiţi la el – era făcut pentru dormitor cu părul ciufulit, ochii precum albastrul închis al nopţii și zâmbetul acela obraznic, care promitea paradisul în braţele lui.
Ea își luă iute privirea de la el. Oh, paradisul! Bărbaţii nu le ofereau femeilor paradisul. În orice caz, nu un paradis de durată.

<

p style=”text-align: justify;”>

Luând-o prin surprindere, îi prinse bărbia într-o strânsoare hotărâtă și își apăsă gura pe a ei. Sărutul era aspru. Poruncitor. Și foarte-foarte adânc. Cu o neobrăzare provocatoare, îi acoperi gura cu a lui, de parcă avea tot dreptul să o facă..”

„Îi prinse gura într-un sărut, iar ea se topi. Chiar dacă știa că era greșit, prostesc și absolut primejdios, se topi. Îi fusese dor de el. Îi fusese dor de modul nesăbuit în care o făcea să se simtă, de parcă se arunca în noaptea întunecată cu capul înainte, unde se putea întâmpla orice – și, de obicei, chiar se întâmpla..”

Royal Brotherhood Series

SERII CĂRŢI

Verifică disponibilitatea cărţilor din seria Bastarzi regali – Sabrina Jefrries în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.