Colectia Iubiri de poveste august 2021 - Alma/Litera

Colectia Iubiri de poveste august 2021 – Alma/Litera

  Romanele care vor apărea în luna august 2021, în colecția ALMA a Editurii Litera, cărți pe care le veți găsi de acum la chioșcuri în fiecare zi de LUNI, în loc de sâmbătă. Romanele vor fi disponibile la toate punctele de difuzare a presei, fără ziarul Libertatea

1. 02.08.2021 –  UN DUCE SUB ACOPERIRE de Sabrina Jeffries

  Volumul cu nr. 4, care încheie seria „Dinastia ducilor”, după CINE ÎȘI DOREȘTE UN DUCE? apărut în luna martie.
  Sheridan, duce de Armitage, face o anchetă secretă. Vanessa, fiica unuia dintre suspecți îl captivează, dar ducele e hotărât să reziste atracției. Când Vanessa se preface îndrăgostită de altcineva, iar Sheridan devine gelos, cei doi sunt prinși într-o situație compromițătoare, așa că se pretind logodiți, iar de aici nu mai e decât un pas până la dragostea adevărată.

2. 09.08.2021 –  CRAIUL PE CARE ÎL IUBESC de Shana Galen

  Volumul cu nr. 2 al seriei „Puștii din Covent Garden”, după CUM SE AMUZĂ NOBILII, apărut în luna iunie.
  Pentru a supraviețui, Gideon și-a petrecut viața în lumea interlopă a Londrei. Acum plănuieste un ultim jaf pentru a-și câștiga libertatea. Dar Lady Susanna Derring îl surprinde asupra faptului și, pentru a nu-l denunța, îi cere să o ducă în lumea experiențelor interzise. Urmează o aventură nebună în care Susanne descoperă că nimic – nici măcar Gideon – nu este așa cum pare.

3. 16.08.2021 –  PRINȚESA SEDUSĂ de Kate Bateman

  Volumul cu nr. 3, care încheie seria „Burlacii din Bow Street, după romanul PRINS ÎN MREJE, care va apărea săptămâna viitoare.
  Având un trădător periculos pe urmele ei, prințesa Anastasia Denisova se deghizează în „Anna Brown” și acceptă oferta agentului secret Sebastien Wolff care se oferă să o găzduiască în cazinoul său. Curând între ei se aprind flăcările atracției reciproce. Oare ar putea o prințesă să se căsătorească cu un ticălos?

4. 23.08.2021 –  MIREASA NOROCOASĂ de Janna MacGregor

  Volumul cu nr. 2 al seriei „Familia Cavensham”.
  Nick nu crede în iubire, se dedică afacerilor. Emma nu vrea să se căsătorească, învinovățindu-se că nu și-a ajutat prietena să scape la timp dintr-o căsnicie brutală. Dar un moment compromițător le răstoarnă planurile, iar Nick pare singurul bărbat care să o susțină și să lupte pentru inima Emmei.

5. 30.08.2021 –  SĂRUTĂ-MĂ CU FOC de Shana Galen

   Ultimul volum al trilogiei „Puștii din Covent Garden”.
  Când Sir Brook Derring este angajat de un duce pentru a-i găsi fiica răpită, Brook nu vrea decât să o salveze pe Lila, cea care i-a frânt inima cu ani în urmă și să se întoarcă la viața lui solitară. Siliți de împrejurări să se căsătorească, cei doi trebuie să depășească mândria și prejudecățile care îi despart.
Povești de dragoste pline de pasiune, scrise cu umor, cu intrigi captivante, serii duse la bun sfârșit.

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedialibrărie.net şi cărtureşti

Foto Pinterest

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri #romance #historicalromance

Colectia Iubiri de poveste august 2021 – Alma/Litera

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.