Colecția Iubiri de poveste mai 2022 - Alma/Litera

Colecția Iubiri de poveste martie 2021- Alma/Litera

   Colecția Iubiri de poveste martie 2021 love books.

   Romanele care vor apărea în luna martie 2021, în colecția ALMA a Editurii Litera, cărți pe care le veți găsi de acum la chioșcuri în fiecare zi de LUNI, în loc de sâmbătă. Romanele vor fi disponibile la toate punctele de difuzare a presei, fără ziarul Libertatea, la prețul de 18,99 lei.

1.Un scoțian adevărat de Kerrigan Byrne – 01.03.2021

  Volumul cu nr. 2 al seriei „Diavolii îngenuncheați“.
   Cecelia trebuie să trăiască două vieți: una ca o doamnă corectă, atrasă de Lord Ramsay și cealaltă ca o proprietara unui stabiliment de jocuri de noroc, care încearcă să-și salveze afacerea de același bărbat. El habar n-are că ea e ambele femei. Dar ce se întâmplă când adevărul e dezvăluit?

2. Dulce răsplată de Elizabeth Hoyt – 08.03.2021

Primul volum al seriei „Greycourt“.
   Freya de Moray nu este iertătoare, așa că atunci când Christopher Renshaw, ducele de Harlowe, cel care i-a ruinat familia, apare la petrecerea la care participă, ea începe să-și planifice răzbunarea. Când Freya este în pericol, Harlowe va trebui să câștige încrederea – prin orice mijloace, pentru a o salva.

3.Cine își dorește un duce? de Sabrina Jeffries – 15.03.2021

Volumul cu nr. 3 al seriei „Dinastia ducilor“.
  Marlow Drake, ducele de Thornstock, un ticălos sexy, este îmblânzit de erudita Miss Norley, cea care are o înclinație pentru științe, într-o poveste cu scântei din perioada Regenței.

4. Aleasa inimii mele de Christi Caldwell – 22.03.2021

Volumul cu nr. 2 al seriei „Lorzii pierduți ai Londrei“.
   Hugh Savage domnește ca rege al lumii interlope. Invulnerabil din punct de vedere fizic, dar la pământ emoțional, el face o înțelegere cu Lady Lila March, o femeie plină de secrete, de a o antrena în arta apărării. Curând vor descoperi cât de multă nevoie au unul de celălalt.

5.Un conte sub acoperire de Valerie Bowman – 29.03.2021

Primul volum al seriei „Clubul servitorilor“.
   Contele de Kendall vrea să găsească o soție care să-l iubească sincer, așa că se dă drept servitor la petrecerea prietenului său. Domnișoara Frances Wharton participă și ea la petrecere, dar respinge toți pretendenții eligibili. Singurul cu care se înțelege e lacheul amabil pe care-l întâlnește la tot pasul. Ce se va întâmpla când Frances va afla că lacheul pe care îl adoră este de fapt contele pe care îl disprețuiește?
Povești fascinante în luna martie 2021

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Pinterest

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri #romance #historicalromance

12 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.