Dragi cititori,

dacă doriţi să prezentaţi o carte ce v-a impresionat sau pur şi simplu doriţi să vă scrieţi impresiile, o puteţi face la această rubrică. Orice recomandare din partea voastră este binevenită.

Cu drag,

Mili & Iasmy

Review overview
2
Coman Iasmina (Elis Iasmy) - Fondator site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Facebook-Literatura pe tocuri

2 COMMENTS

 1. DIANA CU VANILIE The Book
  Diana Sorescu
  Editura ALLFA, 2014
  Pagini: 162

  În primul rând vreau să vă fac cunoștință cu Diana (Sorescu – în buletin), cu Vanilie – numită de toți prietenii și oamenii ce o cunoșteau. Spun „cunoșteau” pentru că Diana, acum, nu mai este printre noi… a murit în 2013 de edem pulmonar la doar 26 ani. Dar ea va trăi veșnic printre noi datorită acestei cărți și datorită blogului ei cu același nume „Diana cu Vanilie”.
  A fost o tânără plină de viață, curioasă să învețe cât mai mult, o tânără pasionată de jurnalism, care și-a creat acest blog tot din pasiunea pentru scris.

  „Diana cu Vanilie” este o carte din frânturi adunată, un cumul de fraze și idei selectate de pe blogul ei.

  Este o carte despre bine și rău, despre prietenie, dragoste, minciună, răutate, sinceritate, trădare, despre frumos, despre lucruri bune și mai puțin bune, despre întâmplări fericite sau nu chiar…

  Este o lecție de viață văzută prin ochii unei tinere de 26 ani, redată cu drag, de drag, spusă cu mult umor, onestitate și pasiune.
  Condimentată cu ironii piperate, cuvinte, expresii și situații „pudrate cu zahăr farin” și aromate cu… vanilie!
  Întâmplări relatate simplu, nepretențios, dar povestite cu multă căldură, din inimă.

  Este o carte care te face să râzi! Nu doar să zâmbești, ci să râzi. Să râzi cu lacrimi. Cu lacrimi „de crocodil” și ținându-te cu mâinile de burtă.

  Este o lectură ușoară, cu un stil lejer, ce-ți bucură sufletul, îți trezește nostalgii, îți amintește de copilărie, de prieteni vechi și noi, reali sau virtuali, de familie, de oameni dragi, de necunoscuți, de iubiri pierdute sau regăsite, și-ți readuce optimismul!

  În „Diana cu Vanilie”, m-am regăsit în multe dintre situațiile expuse și rândurile înșirate, și garantez că la fel veți păți și voi..! 😉

  Această carte, post-mortem, este una despre femei, despre bărbați, despre suflete, întâmplări și locuri, despre mine, despre tine, despre noi toți..!

  „Diana cu Vanilie” este o călătorie fantastică (adică minunată, nu SF), descrisă accesibil, cu exemple și situații concrete din realitate, din viața de zi cu zi a oricui, a mea, a ta, a tuturor..!

  Această carte este pentru toată lumea care vrea să se binedispună, vrea o lectură ușoară care să se citească repede!
  RECOMAND!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.