Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna octombrie 2018

Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna octombrie 2018

Colecţia Iubiri de poveste

Alma/Litera

Cărțile apar săptămânal, sâmbăta, la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
1.Pentru plăcerea unui prinţ de Sabrina Jeffries- 6.10.2018

 Volumul al doilea al seriei „Frăția regală“, continuarea romanului ÎN BRAȚELE UNUI PRINȚ, apărut la sfârșitul lunii august.

ÎN BRAȚELE UNUI PRINȚ

   Domnișoara Katherine Merivale este nevoită să se căsătorească pentru a-și primi moștenirea și a-și ajuta astfel familia să scape de datorii.
Dar, cum nu a avut parte de un sezon de baluri londonez și nu vrea să dezvăluie secretul moștenirii pentru a-i ține departe pe vânătorii de zestre, nu are prea mulți pretendenți.
Singura soluție pentru a ieși din această situație este să devină soția lui Sir Sydney Lovelace, prietenul ei din copilărie – care nu este prea dornic să intre „în rândul lumii“.

   Alexander Black, conte de Iversley și unul dintre cei trei fii bastarzi ai prințului de Wales, are nevoie disperată de o soție bogată pentru a nu-și pierde moșia. Iar domnișoara Merivale pare să fie răspunsul la rugile lui secrete.

 

2. O înţelegere scandaloasă de Johanna Shupe-13.10.2018

  Volumul al doilea al seriei „Cei patru sute“, continuarea romanului UN ARANJAMENT ÎNDRĂZNEȚ, care apare sâmbătă, 15.09.2018

UN ARANJAMENT ÎNDRĂZNEȚ

   Lady Honoria Parker, fiica unui conte respectabil, este găsită într-o postură rușinoasă alături de un tânăr artist, la un dineu organizat chiar de tatăl ei.
Pentru a scăpa de bârfele înaltei societăți din Londra, contele își trimite fiica la New York, pentru a-și găsi un logodnic potrivit statutului ei.
Ajunsă aici, Nora este hotărâtă să încheie o logodnă falsă cu un bărbat cu o reputație scandaloasă, pe care tatăl ei să nu-l accepte, astfel ca ea să se întoarcă la artistul ei iubit.
Și cine ar fi mai potrivit pentru această înțelegere decât Julius Hatcher – un magnat diavolesc de chipeș, client permanent al ziarelor de scandal. Deși este intrigat de propunerea Norei, acceptă înțelegerea, atras de faptul că alături de ea poate pătrunde în lumea bună din oraș.
Dar…

3.Moştenitoarea de Johanna Lindsey- 20.10.2018

Volumul al treilea al seriei „Callahan – Warren“, după VĂPAIA DIN BRAȚELE LUI.

4. Nopţi de seducţie de Vanessa Kelly-27.10.2018

Volumul al patrulea al seriei „Familia Stanton“.

Contesa mea favorită-volumul trei

  Bathsheba Compton, văduva celui de al cincilea conte de Randolph, este o femeie dificilă și pretențioasă, ale cărei secrete – și dureri – sunt bine ascunse. Iar doctorul John Blackmore, un bărbat pentru care profesia a fost mereu pe primul plan, descoperă că pur și simplu nu-și poate lua ochii de la ea, căci contesa de Randolph este cea mai fascinantă femeie pe care a văzut-o vreodată – și pacienta care reușește să-l scoată cel mai tare din minți.
Întâlnirea întâmplătoare dintre cei doi reușește să zdruncine existența amândurora, în moduri deloc așteptate – sau dorite.

Sursa Cărţi Romantice

Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna septembrie 2018

Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna august 2018

10 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.