Pentru inima unei doamne

Pentru inima unei doamne | Christi Caldwell | Colecţia Iubiri de poveste

Pentru inima unei doamne

Christi Caldwell

The Lady’s Guard

Colecţia Iubiri de poveste

Editura Alma/Litera

Seria Mirese păcătoase. 1. The Rogue’s Wager – Pariul unui crai, 2. The Scoundrel’s Honour – Onoarea unui tâlhar, 3. The Lady’s Guard – Pentru inima unei doamne . 4. The Heiress’s Deception (2017)

   Pentru inima unei doamne Seria Mirese păcătoase

Sâmbătă – 24.11.2018 – Pentru inima unei doamne, de Christi Caldwell – la chioșcurile de presă alături de ziarul Libertatea

Volumul al treilea al seriei „Mirese păcătoase”.

    Londra, 1822 – În cunoscutul club Hell and Sin găzduit pe străzile întunecate ale Londrei, Niall Marksman se bucură de ,,luarea” averilor aceleiași societăți care, cândva i-au ignorat existența. Oh da, Niall și-a vândut sufletul diavolului și a plătit scump.  Doar atunci când Lady Diana Verney apare la clubul de jocuri şi caută ajutor, Niall știe că diavolul a venit în cele din urmă să-şi ceară răsplata  … forțându-l să o protejeze pe fiica răsfățată a unui duce.

   Implicată într-un  scandal și ignorată de tatăl ei, Diana știe, simte că cineva vrea să-i facă rău. Singura ei protecție este Niall, un bărbat întunecat, cu o reputaţie dubioasă, care trăiește pe muchie de cuţit. Acum viața și siguranța ei sunt în mâinile celui mai periculos om din Londra. Dar, un om crescut pe străzile întunecate ale orașului este abil să fure tot ce dorește – inclusiv reputația unei doamnei și inima ei.

Lady Diana Verney se simte amenințată de un necunoscut, și cere ajutorul lui Nial, un om periculos, crescut în mahalalele orașului. Niall și Diana vin din lumi diferite, dar inimile lor nu par să știe lucrul acesta.

„– Vreau să fiu cu tine, zise el cu voce răgușită, lipindu-și fruntea de a ei. Vreau să plec, să călătoresc și să nu mă mai tem. Când sunt cu tine, mă faci să nu-mi mai fie teamă. Cândva s-ar fi rușinat și chiar s-ar fi îngrozit să gândească acele cuvinte, darămite să le rostească.
Mi-ai arătat că dragostea este mai puternică decât ura și… te iubesc, Diana. Inima mea îţi aparţine, acum și pentru totdeauna!”

Citiţi despre – Seria Mirese păcătoase de Christi Caldwel-povești de dragoste fierbinți

Povești de dragoste fierbinți dintre bărbații care conduc una dintre cele mai bine-cunoscute case de jocuri de noroc din Londra și femeile care se îndrăgostesc nebunește de ei!

Sinful Brides Series

Verifică disponibilitatea Colecţiei Iubiri de poveste/Editura Litera/Alma în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.