Seria Prințese necuviincioase - Vanessa Kelly

Seria Prințese necuviincioase – Vanessa Kelly

  Seria Prințese necuviincioase – povești incitante, personaje puternice și momente scandaloase. Atracția puternică, situațiile neprevăzute sunt delicii ce stârnesc curiozitatea cititorilor.

 Vanessa Kelly este o autoare contemporană foarte apreciată, care a fost numită de Booklist una dintre „noile stele ale romanelor de dragoste istorice”. Cărțile sale plasate în perioada Regenței au câștigat importante premii ale genului, printre care și prestigiosul Maggie Award.

1. My Fair Princess – Prințesa mea îndărătnică – Colecția Iubiri de poveste – Seria Prințese necuviincioase

My Fair Princess - Prințesa mea îndărătnică - Colecția Iubiri de poveste

    Deși este fiica nelegitimă a unui prinț, Gillian Dryden nu se sinchisește să învețe și cu atât mai puțin să respecte regulile de bună-cuviință în înalta societate, de care dorește să se țină cât mai departe posibil.

   Crescută în Italia, unde s-a bucurat de o viață lipsită de constrângeri, Gillian se vede nevoită să revină în Anglia pentru a-și căuta soțul potrivit, care să-i ofere un trai tihnit și sigur. Charles Valentine Penley, duce de Leverton, cuviincios și înnebunitor de chipeș, cu o atitudine ireproșabilă și de un calm imperturbabil, acceptă să o ia sub protecția lui și să o transforme dintr-o băiețoaică năstrușnică într-o debutantă care să se ridice mult peste nivelul așteptărilor.

   Puternic și sofisticat, Charles este în măsură să afecteze, în bine sau în rău, reputația cuiva cu un simplu cuvânt rostit la momentul potrivit. Însă noua lui protejată, care și-a cam făcut un obicei din a vâna bandiți și din a doborî cu pumnul câte un conte, este un adevărat scandal ambulant – lucru de care el este perfect conștient.

   Charles se înhamă să ia soarta acestei tinere năstrușnice în propriile mâini, dar ajunge să tânjească să o strângă în brațe. Este, oare, posibil ca o asemenea atracție scandaloasă și total surprinzătoare să ducă la un final demn de un basm?

2. Three Weeks With a Princess – Trei săptămâni cu o prințesă – Colecția Iubiri de poveste

Three Weeks With a Princess - Trei săptămâni cu o prințesă - Colecția Iubiri de poveste

   Numele Liei Kincaid este sinonim cu scandalul, fiind urmașa unor femei cunoscute drept „faimoasele Kincaid“. Mama ei a fost odinioară o cunoscută curtezană, iar Lia a fost crescută de bunica ei, amanta răposatului marchiz de Lendale. Numai că moartea acestuia le-a lăsat fără nici un mijloc de subzistență, iar acum sunt într-o situație aproape imposibilă.

   Trecutul familiei o împiedică pe Lia să spere că poate încheia o căsătorie respectabilă, și singura opțiune este să calce pe urmele mamei și bunicii ei. Iar noul marchiz, prietenul ei din copilărie, Jack Easton, ar putea deveni un protector foarte dezirabil… dacă nu ar fi atât de onorabil încât să refuze îngrozit această propunere.

   Jack se trezește împovărat cu un titlu pe care nu și l-a dorit niciodată și cu un domeniu aflat într-o situație financiară dezastruoasă. Acum datoria îl obligă să-și găsească o soție bogată ca să salveze situația. Iar lucrurile devin și mai complicate când Lia îi face o altă propunere revoltătoare: îi cere să o ajute să conceapă niște teste prin care să-și găsească protectorul perfect – teste care implică flirturi, săruturi și alte activități foarte plăcute. Și care, în câteva săptămâni, pot transformă prietenia lor în cel mai mare scandal din înalta societate, declanșând o pasiune pe care nici o datorie nu o poate împiedica…

3. The Highlander’s Princess Bride – Mireasă pentru un scoțian – Colecția Iubiri de poveste

Mireasă pentru scoțian de Vanessa Kelly-prezentare

   Toată lumea se așteaptă ca fiica ilegitimă a prințului regent să își aleagă o profesie obișnuită pentru statutul ei nu foarte onorabil: actriță, model pentru pictori sau poate chiar curtezană. Însă Victoria Knight a ales să devină guvernantă. O întâmplare nefericită petrecută la ultimul loc de muncă o forțează să se ascundă o vreme de ochii lumii, așa că se duce în Scoția, pentru a se ocupa de noii săi elevi: frații lui Nicholas Kendrick, conte de Arnprior – care de fapt nu sunt deloc minori, ci bărbați puternici și rebeli, în ciuda comportamentului copilăresc și total nepotrivit rangului lor. Iar contele este chipeș, protector și mult prea atrăgător… mai ales pentru o femeie care ascunde un secret teribil.

   Nick are nevoie de o profesoară bine pregătită, care să-i educe pe frații lui sălbatici și greu de stăpânit, și de o soție pătimașă pentru el. Domnișoara Knight pare să corespundă în toate privințele. Dar Victoria este mult mai complexă decât pare la prima vedere. Nu este vorba doar despre obârșiile ei notorii sau despre pericolul care o urmărește până în Scoția, ci și despre loialitatea de neclintit de dincolo de aparența calmă. Iar aceasta, adevărata Victoria, este femeia pe care Nick începe să o dorească disperat. Iar când un conte își pune ceva în minte, va folosi toate mijloacele de seducție disponibile pentru a obține ceea ce-și dorește…

The Improper Princesses Series

Serii cărţi

Cărţi Vanessa Kelly – Colecţia Iubiri de poveste

Verifică disponibilitatea cărților din Seria Prințese necuviincioase în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Seria Prințese necuviincioase

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.