Şcoala de artă-Pippolino Arte by Roxana Cernea

Evenimentele frumoase întotdeauna trebuie împărtăşite. Trebuie să știți că Roxana Cernea sau Pictez Pereți așa cum este cunoscută, a reușit să își împlinească un vis, a pus bazele unei frumoase școli de artă-Pippolino Arte ce își deschide porţile pentru cei mici, dar şi pentru cei mari. Puteţi descoperi cursuri de pictură interactivă, copiii pot învăța engleza prin artă, ARTherapy pentru a stârni exprimarea și creativitatea, dar şi cursuri de handmade pentru noi, cei mari.
Dacă vă stârneşte interesul puteţi îndrăzni, cursurile sunt la ore accesibile şi nu se organizează pe module. Puteţi participa alternativ la tot ce organizează pentru că nu pierdeţi nimic şi preţul este mai mult decât convenabil.

Înconjurată de oameni frumoși, înarmată cu zâmbet pentru fiecare, Roxana a inaugurat Pippolino Arte, marți, 01 septembrie 2015. Interesul copiilor și părinților a fost contagios, iar înscrierile n-au întârziat să apară. Orașul Târgoviște avea nevoie de o oază de relaxare, iar prilejul este perfect pentru a face lucrurile care ne stârnesc imaginația.

Am fost onorată să merg la inaugurare, dar nu puteam rata evenimentul, Roxana este o persoană specială pentru noi.

Pippolino Arte (1)

Sediul Școlii de Arte: Târgoviște, Str. Liniștii, la doi pași de Hotel Tolea.

Facebook : Pippolino Arte, Pictez Pereti, Pictez Pereti Boutique

Pippolino Arte-program Pippolino Arte-11.jpg

Pippolino Arte 22

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.