Seducţie la prima vedere - Mia Marlowe - Colecția Iubiri de poveste

Sâmbătă 28.05.2016, apare cartea ,,Seducţie la prima vedere” de Mia Marlowe în colecţia ,,Iubiri de poveste”‘, editura Litera/Alma. Cartea poate fi achiziţionată de la chioşcurile de presă împreună cu Ziarul Libertatea la preţul de 14 lei.

Lady Viola Preston poate lua butonii de la manșetele unui gentleman fără ca acesta să bage măcar de seamă, la fel cum poate descuia cel mai complicat mecanism al unui seif în mai puțin de un minut. Însă, de fiecare dată când fură vreo bijuterie, Viola are grijă să poarte mănuși, pentru că, de fiecare dată când atinge o piatră prețioasă cu mâna dezgolită, piatra începe să îi „vorbească“, făcând-o să aibă viziuni tulburătoare ‒ la fel de neliniștitoare precum imaginea străinului cu privire glacială care o prinde în flagrant delict.
Și astfel, Viola ajunge să fure în beneficiul lui Greydon Quinn. Însă posibilitatea de a petrece o noapte în brațele puternice ale răvășitorului locotenent o sperie chiar mai tare decât povestea plină de violență a diamantului roșu pe care Quinn este hotărât să pună mâna cu ajutorul ei. „Atingerea“ a fost dintotdeauna slăbiciunea Violei, iar contactul dintre trupurile lor, de la care locotenentul Quinn nu se dă în lături, este pe cale să-i distrugă Violei toate barierele și să-i zdruncine din temelii orice urmă de rațiune.

O lectura perfecta pentru weekend!Seductie la prima vedere- Mia Marlowe

Sursa: Carti Romantice

11 COMMENTS

  1. Suna interesant, dar inca nu m-am hotarat daca sa o iau sau nu. Sincer bugetul meu e cam terminat 🙁

    • Nu am luat-o :). Prefer sa imi iau alte carti, mai ales cele de pe lista mea de achizitii viitoare 🙂

  2. Colectia „Iubiri de poveste”, desi e prezenta pe rafturile bibliotecii mele, nu cred ca o voi citi prea curand.

  3. Nu gasesc nimic la biblioteca de aceasta scriitoare doar de Connie Mason…..e aceeasi?????

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.