Regii timpului

Regii timpului de Laura Nureldin

citește recenzia

La Editura Herg Benet a apărut cartea Regii timpului de Laura Nureldin

Descriere

Ce ai face dacă cel mai bun prieten al tău te-ar trimite din greșeală cu o mașină a timpului fix în Persia antică, iar acolo ai fi imediat răpită de eunuci ai haremului mărețului Xerxes? Sau dacă viața ți-ar fi pusă în pericol de nenumărate intrigi de palat într-o societate unde femeia este supusă bărbatului prin tradiție? Sau dacă ar trebui să iei de soț un rege pe care deja îl cunoști din manualele de istorie, dar căruia trebuie să îi explici că un telefon nu înseamnă să vorbești cu spiritele, automobilele nu sunt care ale zeilor, iar vasul de toaletă este un accesoriu foarte util? Tinerei Mora, un normal locuitor al Los Angeles-ului din zilele noastre, iată că, din întâmplare, chiar i se petrec toate acestea. Și nu disperă, pentru că știe că propria ei personalitate este mai puternică decât niste hopuri banale precum obligatoriile călătorii zilnice între milenii, asasinate pe bandă rulantă sau șocuri culturale de ambele părți. Nu disperă pentru că este o femeie hotărâtă, pragmatică, cu umor, dar și… îndrăgostită. Iar dragostea cere sacrificii, nu? Chiar dacă ajungi Regină.

– Câți ani are iubitul tău?
– 2500.

Editura_Herg_Benet

Review overview
3
Drăgan Milica (Mili) - Membru Fondator / PR / Editor coordonator - Admin. grup Facebook - Literatura pe tocuri

6 COMMENTS

  1. Si am avut bafta sa o gasesc intr-un anticariat la un preț bun, asa ca am cumparat-o. Si in seara asta am inceput sa o citesc!
    Este interesanta!

  2. Am citit si eu cartea. Inceputul este bun, promitator, dar autoarea trebuia sa se documenteze mai bine asupra legilor fizicii. Daca lasa actiunea sa se desfasoare intr-un anumit timp era mai bine, dar asa a purtat personajele cate o ora, apoi noua ore dintr-un timp in altul si nu a mai fost nimic credibil, indiferent ca este fictiune. Toate au un inceput, si poate ca data viitoare va scrie mai bine. Ii urez succes!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.