09.05.2015 Spune-mi ca ma iubesti de Johanna Lindsey-Colectia „Iubiri de poveste”.

09.05.2015 Spune-mi ca ma iubesti de Johanna Lindsey-Colectia „Iubiri de poveste”.

Spune-mi ca ma iubestiSâmbătă, 09.05.2015 apare cartea Spune-mi că mă iubești de Johanna Lindsey, seria Malory-Anderson din Colecția „Iubiri de poveste”. Poate fi găsită la chioșcurile de vânzare presă doar împreună cu ziarul Libertatea.

Preț  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurtă descriere:

„Rămasă fără nici un venit – alături de familia sa care e pe cale să-și piardă casa din pricina datoriilor – și într-o stare de disperare cruntă, Kelsey Langton își dă seama că doar lăsându-se vândută la o licitație poate salva viitorul surorii sale. Astfel, nobila mândră și deznădăjduită intră în renumita Casă a lui Eros, resemnându-se să devină jucăria favorită a unui lord înstărit şi să fie la dispoziția lui cât timp acesta avea s-o dorească – iar Lord Derek Malory este bărbatul care oferă suma cea mai mare pentru a deveni unicul proprietar al farmecelor lui Kelsey.
Un crai chipeș și un burlac convins, Derek o atrage în curând pe senzuala și inocenta fecioară într-o lume de plăceri nebănuite și de rivalități primejdioase. Şi, fără ca vreunul din ei să-şi fi propus, grația, inteligența și frumusețea ei îl ispitesc pe noul „stăpân” să renunțe la viața de huzur și pierzanie și să parieze tot ce are pe dragostea adevărată. Dar Kelsey știe că nu trebuie să dezvăluie niciodată secretul provenienței sale aristocratice, căci scandalul în care ar fi târâtă familia ei ar fi inimaginabil – şi acest lucru este exact ceea ce şi-a dorit să evite cu orice preț. Însă Kelsey ştie că o asemenea dragoste nu apare decât o dată în viaţă…”

Sursa Cărți Romantice

4 COMMENTS

  1. Mi-a placut povestea lui Derek si a Kelsey si nu in ultimul rand a familiei Malory. Cititind cartea, am avut o stare de relaxare razand la glumele lui James si a lui Anthony si bineinteles, am mai descoperit niste secrete care au fost bine ascunse de-a lungul anilor.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.