Seria Cele Trei Grații - Jennifer Blake

Seria Cele Trei Grații – Jennifer Blake

    Seria Cele Trei Grații – Jennifer Blake – Romantism medieval

Romantism medieval combinat cu dragoste, onoare, intrigă.

1 By His Majesty’s Grace – Răsplata unui rege – Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

Rasplata unui rege de Jennifer Blake-Colectia Iubiri de poveste

Poate că regele hotărăște cine va fi soțul ei, dar numai ea poate hotărî cui să-și ofere inima…

   În Anglia secolului al XV-lea, inteligența lui Lady Isabel Milton este singura armă care le poate asigura liniștea ei și celor două surori mai mici după moartea tatălui lor. Inventarea Blestemului Celor Trei Grații, conform căruia orice bărbat care s-ar căsători cu ele fără dragoste este sortit pieirii, le-a fost de ajutor… până acum.

   Spre furia ei, Lady Isabel Milton este dată de soție cavalerului Rand Braesford – ca răsplată din partea regelui Henric al VII-lea pentru loialitatea și curajul puse în slujba tronului. Puternicul bărbat dorește să-și exercite imediat drepturile de soț, o experiență despre care Isabel nu-și închipuise vreodată că va fi atât de plăcută. Dar oare destoinicia lui îl va salva pe Braesford de blestemul groaznic al soției sale?

   Acuzat de o crimă îngrozitoare, cu implicații care ajung până la însuși regele Henric, Braesford este întemnițat în Turnul Londrei, și astfel lui Isabel i se oferă salvarea. Acum ea are puterea de a-i hotărî destinul, de a-l trimite în ștreang și de a se elibera de legămintele căsătoriei. Însă, cu cât Isabel află mai multe despre Rand, cu atât este mai puțin convinsă că este vinovat de acuzațiile aduse, și se hotărăște să descopere adevărul despre soțul enigmatic, pe care nu se așteptase niciodată să ajungă să-l iubească. 

2 By Grace Possessed – Capcana inimii – Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

By Grace Possessed - Capcana inimii Jennifer Blake - Colectia Iubiri de poveste

Este una dintre Cele Trei Grații blestemate – dacă nu se căsătorește din dragoste, logodnicul ei își va găsi sfârșitul înainte de nuntă…

   Regele Henric îi dă Lady Catherine Milton, englezoaica nobilă care a jurat să nu se mărite vreodată, una dintre cele mai neobișnuite porunci: să îl seducă pe scoțianul loialist Ross Dunbar. Această alianță ar fi foarte avantajoasă pentru rege, însă acesta nu-l poate forța să se însoare, așadar Cate trebuie să-l prindă în capcană. Cate își dorește să fie cerută în căsătorie ca să-și facă datoria și de dragul diplomației, dar tânjește să fie iubită cu adevărat. Iar Dunbar, deși este fermecat de Cate, nu se poate lega de Anglia și să-și abandoneze poporul.

   Asta nu înseamnă că nu-și pot astâmpăra curiozități, nu-și pot împlini dorințe stârnite de pasiune, care îi lasă pe amândoi fără suflare… și plini de confuzie. Dar în momentul în care apare un nou pretendent la tron, stârnind o răscoală, alegerea este făcută pentru ei: pentru a întări alianțele, Ross și Cate trebuie neapărat să se căsătorească. și, brusc, moartea scoțianului pare iminentă – fie din pricina blestemului miresei sale, fie din cauza unui război în care a intrat fără voia sa.

   Intriga, jocurile de culise, nopţile pasionale, dar mai ales îmbrăţişările fierbinţi ale lui Ross o fac pe Cate să devină confuză. Ea îşi doreşte să fie iubită cu adevarat nu să intre într-o căsătorie aranjată ce are legatură cu puterea. Se mai teme şi de faptul că blestemul va deveni real, mai ales că Ross nu o iubeşte. Dunbar poate muri într-un război care se declanşează.

3 Seduced By Grace – Cavalerul de Aur – Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

Seduced By Grace - Cavalerul de Aur - Jennifer Blake - Colectia Iubiri de poveste

 Un bărbat legat printr-o promisiune solemnă… și o iubire mai puternică decât orice legământ.

   Din considerente politice, regele Henric al VII-lea îi poruncește fermecătoarei Lady Marguerite Milton să se mărite cu Lord Halliwell, un bărbat care este departe de ceea ce și-ar putea dori o tânără cu visuri romantice. Așa că răpirea ei de către enigmaticul Cavaler de Aur pare o întâmplare ruptă dintr-un basm. Sau ar fi, dacă Marguerite n-ar tânji după David, cel care i-a făcut un jurământ de credință cu zece ani în urmă… și apoi a dispărut.

   Curând se dovedește că David este de fapt Cavalerul de Aur, venit să o scape de o căsătorie nedorită, încă nebun de dragoste… însă o dragoste platonică, așa cum a jurat în urmă cu un deceniu. Marguerite descoperă că a fost doar momeala care să-l atragă pe David în cea mai nouă intrigă a regelui. Căci, pentru a obține libertatea ei, David este nevoit să pretindă că este fiul pierdut al fostului rege, transformându-se astfel într-un rival al celui mai recent pretendent la tronul lui Henric.

   Marguerite este disperată. Dacă David eșuează, rebelii îl vor ucide; dacă triumfă, Henric nu va avea nici un scrupul să-l execute pe pretendentul la tron pe care el însuși l-a creat. și, dintr-odată, blestemul care planează asupra vieții lor pare să fie cea mai mică dintre probleme.

Iubirea şi viaţa se dovedesc mai importante decât orice alt blestem.

The Three Graces Series

SERII CĂRŢI

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.