Seria Lorzii nopții - Cara Elliott - Colectia Iubiri de poveste

Seria Lorzii nopții – Cara Elliott 

   Seria Lorzii nopții – trei povești surprinzătoare despre tentații și secrete. Trei bărbați și trei femei ajung față în față pentru a lupta cu prejudecățile, dorințele și proprii demoni. Atunci când flacăra dorinței se aprinde, doar ei vor știi cum să o controleze.

   Cara Elliott a publicat romane foarte apreciate de cititori şi de critici de specialitate, distinse cu premii importante, cum ar fi Daphne du Maurier şi Golden Leaf. A primit, de asemenea, două nominalizări la Premiul RITA acordat de Asociaţia Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

1. Too Wicked to Wed – Tentaţia fructului oprit

Too Wicked to Wed - Tentaţia fructului oprit - Cara Elliott

O tentație irezistibilă… o pasiune imposibilă…

   Hotărâtă şi independentă, Lady Alexa Hendrie se bucură de libertatea de a lua singură deciziile, ocupându-se de administrarea moşiei de la ţară a familiei. Dar când nesăbuinţa fratelui ei o obligă să plece la Londra, întâlnirea întâmplătoare cu cel mai renumit crai din capitală – şi sărutul pasional pe care îl împărtăşesc – trezesc în ea spiritul de aventură. Seria Lorzii nopții – Cara Elliott

   Un bărbat cu multe secrete, Connor Linsley, conte de Killingworth, se foloseşte de reputaţia lui de crai pentru a ascunde faptul că sărăcia îl sileşte să muncească pentru a putea supravieţui. Ca proprietar al unui bordel şi al unui tripou în Londra, Connor nu are timp pentru săli de bal strălucitoare şi tinere inocente. Totuşi, comportamentul lui scandalos nu o poate îndepărta pe Lady Alexa, şi odată cu sărutul lor, soarta le este irevocabil pecetluită. Consumaţi de o pasiune dincolo de cele mai nebuneşti închipuiri, Alexa şi Connor încep un joc primejdios plin de intrigi, căutând să depăşească în inteligenţă un adversar viclean care vrea să-i distrugă, fiind nevoiţi să rişte tot ce au mai de preţ pentru a-şi păstra şansa la dragoste.

Deci aşa arată un bordel. Nu e nici pe departe cum mi-am imaginat.
-Doamne, Dumnezeule mare! îngăimă căpitanul Harley Stiles, ştergându-şi sudoarea de pe frunte. Sper că nu te-ai gândit prea mult la aşa ceva.
-Nu prea mult, răspunse Lady Alexa Hendrie, examinând îndeaproape o gravură colorată de deasupra unei vitrine. Dar este imposibil să nu fii puţin curios, mai ales că pentru voi, domnilor, acesta e un subiect pe care-l abordaţi cu mare plăcere în discuţiile voastre.
Prietenul fratelui său se aşeză repede în faţa ei, ca să nu mai poată observa gravura ofensatoare.
-De unde naiba ştii tu asta? întrebă el.
-Să înţeleg că nu ai surori, căpitane Stiles, altfel nu ai pune o întrebare atât de naivă, răspunse Alexa care, în ciuda seriozităţii misiunii lor, simţi cum îi înfloreşte un zâmbet pe buze.
-Nu, slavă Domnului, nu am! răspunse Stiles, care, deşi veteran decorat al războaielor peninsulare, părea încă marcat de faptul că, în ciuda obiecţiilor sale, ea reuşise să-l convingă s-o însoţească prin bordelurile din Southwark. Altfel, continuă el, nu mi-aş fi oferit ajutorul lui Sebastian, oricât de mare ar fi fost pericolul pentru familia lui.

-Dar ce-ţi imaginezi? Că am de gând să-i smulg fustele şi să mă bucur de virginitatea ei? spuse Lupul, aruncând o privire către Alexa şi zâmbindu-i maliţios. Eşti, presupun, virgină?
– Presupune ce vrei, îi replică ea impasibilă. Nu-mi pasă ce alege să creadă o oarecare potaie puricoasă, atâta vreme cât obţin informaţia de care am nevoie.
– Doamne, Dumnezeule! Lady Alexa, muşcă-ţi limba, o avertiză Stiles în şoaptă. Nu ai de-a face cu vreun căţeluş. E periculos să-l întărâţi pe Lupul Irlandez, să-l faci să-şi scoată colţii.
Periculos.
O altă atingere de oţel rece ca gheaţa o furnică. Sau era de foc?
Ceva în legătură cu Lupul cel zvelt şi suplu îi înfierbânta şi totodată îi îngheţa simţurile.
Stiles încercă să o apuce de braţ, dar ea se feri.
-Trebuie să insist…, începu căpitanul.
-Afară, Stiles! ordonă Lupul, în timp ce făcu un pas spre ea.

2. Too Tempting to Resist – Tentaţia păcatului 

Too Tempting to Resist - Tentaţia păcatului - Cara Elliott

   Hotărâtă să-l împiedice pe neisprăvitul ei frate să risipească de tot averea din ce în ce mai împuținată a familiei, Lady Eliza Brentford se decide să-l urmărească în cuibul depravării unde acesta își pierde timpul și banii. Acolo, la lumina lumânărilor și în atmosfera de desfrâu, Eliza îl cunoaște pe bărbatul pentru care fratele ei nutrește o admirație imensă – marchizul de Haddan, Gryffin Dwight, unul dintre celebrii Cerberi. Pierdută în ochii lui verzi, Eliza nu poate să nu fie atrasă de farmecul bine-cunoscutului crai – o tentație a păcatului pe care nu a simțit-o niciodată. Seria Lorzii nopții – Cara Elliott

 Când Gryffin apare pe neașteptate la moșia Elizei ca invitat al fratelui ei, un sărut furat în grădină conduce la o noapte de pasiune dezlănțuită. Brusc, fermecătoarea văduvă simte că toate visurile ei neîmplinite până atunci ar putea deveni realitate. Dar ar putea acest maestru al seducției să nutrească sentimente adevărate și profunde pentru Eliza și să renunțe la viața ușuratică de până atunci? Sau secretele pe care fiecare dintre ei le ascunde vor face ca aparențele înșelătoare să le distrugă șansa la fericire?

El strânse din buze gânditor, iar când inima ei tresări violent, Eliza se forță să își abată privirea. Periculos. Chiar și fără avertizarea șoptită de intuiția ei, știa că lucrurile se îndreptau într-o direcție periculoasă…
    Chiar în clipa aceea, o pală bruscă de vânt se lovi de pagină și îi smulse caietul din mâini. Acesta se ridică în spirală, iar Gryff lăsă să-i scape o înjurătură când îl văzu căzând spre o zonă mlăștinoasă a vechiului bazin.
    Eliza se întinse după el și reuși să îl prindă de un colț al coperții. Însă o piatră dislocată îi alunecă de sub picior, făcând-o să își piardă echilibrul. Dând haotic din brațe, se strădui să nu scape din mâini prețiosul caiet.
    Zidul se înclină, cerul se învârți ca o morișcă sub ochii ei, iar în clipa următoare se izbi de pământ cu o bufnitură lipsită de demnitate care o lăsă fără suflare pentru o clipă.
    – Nu te mișca! Vocea lui Gryff părea să vină de foarte departe, dar când deschise ochii, Eliza văzu că deja se chinuia să coboare în grabă de unde se cocoțase.
    „O, minunat!” Dacă marchizul ar mai fi avut cumva nevoie de ceva care să îi amintească temeinic că nu era o zeiță grațioasă din scânteietoarele săli de bal din Mayfair, acum i se oferise acel ceva. Cu vârf și îndesat.
    Ridică încet capul, observând amețită că avea bucăți de paie și noroi întărit pe obraz, și încerca să se ridice în capul oaselor.
    – Nu te mișca! strigă Gryff din nou, părând îngrijorat.
    Ea încerca să îl alunge, jenată că se făcuse de râs. Era ca și cum un spirit sălbatic al pădurilor s-ar fi strecurat în pielea ei și ar fi preluat controlul atât asupra trupului, cât și asupra sufletului ei în ziua respectivă.

3. Too Dangerous to Desire – Tentații periculoase 

Too Dangerous to Desire - Tentații periculoase - Cara Elliott

   Cu mult timp în urmă, Sophie Lawrance a ales prudența în defavoarea pasiunii, respingând, de dragul familiei ei, dragostea unui tânăr rebel, în ciuda durerii pe care această respingere i-a lăsat-o în suflet. Dar, când o greșeală din trecutul tatălui ei iese la suprafață, amenințând să distrugă tot ce are Sophie mai drag, frumoasa tânără, ajunsă într-o situație disperată, știe că există un singur bărbat ale cărui abilități obscure o pot salva. Seria Lorzii nopții – Cara Elliott

   Cameron Daggett este un bărbat cu multe secrete… și cu chiar mai multe păcate. Nu a uitat însă niciodată durerea pricinuită de pierderea scumpei lui Sophie. Dar acum, când i se oferă o nouă șansă de a-i cuceri inima, Cameron își înfrânge furia și acceptă să o ajute pe Sophie să salveze onoarea tatălui ei. Împreună, cei doi se avântă într-o aventură periculoasă, care îi va purta spre un domeniu izolat, undeva la malul mării, unde au de înfruntat un adversar viclean – dar și propriile dorințe arzătoare. Vor fi, oare, mistuiți de flăcări? Sau vor dovedi că dragostea adevărată poate învinge orice opreliști?

  Cameron se strâmbă când se gândi la toată zeflemeaua usturătoare pe care avea să o îndure. „Dar ce-i corect e corect”, recunoscu el. Și el se desfătase cu încântare și fără milă când îi înțepase din toate puterile. Nu prea putea să se plângă dacă de data aceasta colții se întorceau acum spre el.
    Se cufundă într-o tăcere meditativă, își continuă drumul, iar gândurile sale se mutară de la prietenii lui la Sophie – un subiect mult mai complex și mai tulburător. Atracția fizică dintre ei era imposibil de tăgăduit. Asemenea scânteilor care fac uleiul să ia foc, flăcările se aprindeau de la prima atingere. Cât despre sentimentele ei mai profunde…
    Scoase un oftat chinuit, apoi ridică privirea spre norii care se jucau de-a v-ați ascunselea cu soarele. Sophie își punea inima pe tavă. Întocmai ca el, ea învățase să își păstreze adevăratele sentimente bine ascunse. Și totuși, dincolo de spectacolul grijuliu al logicii, văzuse o licărire a gândurilor ei cele mai intime.
    O pâlpâire de soare, glorioasă și strălucitoare, care îl încălzise până în străfundul inimii.
    „Iubire.” Ar fi trebuit să fie simplu. Dar ce fel de viață putea să îi ofere? Era un bastard care își făcea veacul prin lumea crimelor clandestine, care alunecă printre umbre și secrete. „Cum să îi cer să trăiască într-un asemenea întuneric?” Sophie era o făptură de lumina și soare. Ar nega, dar, după un timp – o luna? un an? – ar începe să se stîngă treptat.
    Parcă influențat de starea lui de spirit năvalnică, cerul se hotărî să elibereze deodată o ploaie torențială. Cameron ridică gulerul hainei și continuă să înainteze prin picăturile aspre și vânturile biciuitoare. În scurtă vreme, se transformară într-o ceață deasă combinată cu ploaie cu intermitențe. Când ajunse la Londra, era ud, îi era frig și era mort de oboseală.

Lords of Midnight Series

SERII CĂRŢI

Verifică disponibilitatea cărţilor din Seria Lorzii nopții în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Seria Lorzii nopții – Cara Elliott

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.