Seria Frații Carlisle - Anna Harrington - Colectia Iubiri de poveste

Seria Frații Carlisle – Anna Harrington

   Seria Frații Carlisle oferă un festin literar care ne va face să îndrăgim personajele, să le fim alături în situațiile pline de neprevăzut și atunci când sunt în impas, să le dăm un impuls. Descoperiți și voi fiecare poveste de iubire a Fraților Carlisle.

   Anna Harrington a debutat în anul 2015 cu seria Viața secretă a burlacilor și s-a remarcat imediat datorită stilului ei inedit și subiectelor pline de prospețime, ceea ce i-a adus aprecierile cititorilor din întreaga lume. Seria Frații Carlisle – Anna Harrington

1. If the Duke Demands –  În brațele altei iubiri- Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

If the Duke Demands -  În brațele altei iubiri- Anna Harrington - Colectia Iubiri de poveste

  Miranda Hodgkins și-a dorit dintotdeauna un singur lucru: să se căsătorească cu Robert Carlisle, bărbatul visurilor ei, pe care îl cunoaște de când erau copii, dar care nu pare să vadă în ea altceva decât fetița din vecini cu care a făcut tot felul de boacăne. Însă, după atâția ani de așteptare, Miranda consideră că a venit momentul să-l facă pe Robert să realizeze că nu mai este o copilă, ci o femeie în toată firea.

   Așa că, în timpul balului mascat organizat de familia Carlisle, Miranda se strecoară în camera lui Robert cu intenția clară de a-l seduce și se trezește copleșită de cel mai minunat sărut la care putea îndrăzni să viseze. Dar, când măștile sunt scoase, Miranda constată cu groază că în fața ei stă nimeni altul decât Sebastian, ducele de Trent ‒ fratele mai mare al lui Robert. Seria Frații Carlisle – Anna Harrington

   Șocat să o descopere pe Miranda, fata pe care o știa din copilărie, în patul lui, Sebastian îi propune o înțelegere pentru a evita scandalul: el o va ajuta să câștige inima fratelui său, iar ea îi va găsi soția perfectă, o lady care să poată deveni ducesa lui. Seria Frații Carlisle – Anna Harrington

„Îi venea greu să creadă că nu visează. Robert în braţele ei, buzele sale atingându-i-le pe ale ei, mâinile lui mângâind-o seducător. Inima îi bătea așa puternic, încât auzea sângele gonind, atât de repede, încât era sigură că putea să simtă și el, pentru că, atunci când își puse palma pe pieptul lui, inima i-o luă la goană sub vârful degetelor ei.”

„Bărbatul acesta era de neînţeles. Acum o avertiza să nu facă nimic care să iște un scandal, și imediat o săruta într-un asemenea fel încât i-ar fi putut distruge reputaţia dacă i-ar fi surprins cineva. Acum o trata de parcă era un copil, și imediat o atingea până când o făcea să geamă cuprinsă de pasiunea unei adevărate femei.”



„Voia să râdă de cruda ironie a sorţii, că fratele pe care îl dorea încă nu văzuse femeia atrăgătoare din ea, în vreme ce celălalt o prindea într-o seducţie care îi sucea minţile.” 


  Însă ceea ce începe ca o simplă negociere ajunge să scape rapid de sub control, căci, cu cât Sebastian, cu reputația lui de fost crai, se străduiește mai tare să își respecte partea de înțelegere și să o ajute pe Miranda, cu atât mai mult ajunge să și-o dorească să o aibă numai pentru el. Acum va trebui să decidă – își va respecta obligațiile de duce sau își va asculta inima lăsându-se în voia dragostei?

2. When the Scoundrel Sins – Păcatele unui crai – Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

Pacatele unui crai de Anna Harrington

   Annabelle Greene are nevoie de un soț – și cât mai repede cu putință. Pentru a putea moșteni singurul cămin pe care l-a cunoscut vreodată, trebuie să se căsătorească până la împlinirea vârstei de 25 de ani. Dar găsirea unui pretendent potrivit este aproape imposibilă, căci Quinton Carlisle, un aventurier cu reputație de vânător de inimi, a sedus-o chiar în seara balului ei de debut, pe vremea când era o tânără naivă de doar 18 ani. Seria Frații Carlisle – Anna Harrington

   Acum, cu reputația distrusă, Annabelle are o singură soluție pentru a intra în posesia castelului Glenarvon: îi cere ajutorul celui care a compromis-o, însuși Quinton Carlisle. Când se reîntâlnesc după șase ani, el este impresionat de transformarea lui Belle – fata timidă care stătea mereu cu nasul în cărți a devenit o tânără de-a dreptul fermecătoare. Seria Frații Carlisle – Anna Harrington

„– Între noi au existat tot felul de lucruri, Belle, recunoscu Quinn pe o voce baritonală, care o răscoli ca o ploaie caldă de vară. Dar nu am fost niciodată prieteni. 
Mintea ei fu invadată de amintirea sărutului de sub bolta de trandafiri, de robustețea trupului lui lipit de al ei, de moliciunea surprinzătoare a buzelor lui calde… O năpădi un nou val de fierbințeală.”

„Annabelle Greene era contradictorie prin definiție, fascinând şi frustrând în acelaşi timp. Femeia frumoasă de la exterior era o pisică sălbatică în interior, o femeie inteligentă şi iute, care ştia absolut totul, mai puțin efectul pe care îl avea asupra bărbaților. Îl scotea din minți şi îl intriga, îl provoca în continuare să o necăjească şi să o tachineze ca pe un copil, iar bărbatul în care se transformase să poată vedea focul pătimaş din ea. Cum era posibil ca aceeaşi femeie să îl facă să o ia în brațe, dar şi să-şi dorească să fie la un ocean distanță de ea?” 

„– O să-ți distrugi reputația.
Nu mai conta. Luase o decizie. Seara aceea avea să fie prima şi singura dată când se dăruia unui bărbat. 
Se aplecă spre el şi îi captură gura, încercând să îl convingă de toate aceste lucruri. Îşi puse toată pasiunea în acel sărut, singurul care conta pentru iubirea copleşitoare pe care o simțea pentru el.”

  Quinton consideră că ideea de a se căsători pentru a-și îndrepta greșelile trecutului este șocantă, dar în același timp extrem de tentantă. Păcat că mariajul, de conveniență sau nu, este ultimul lucru pe care și-l dorește. El o va ajuta pe Belle să-și găsească un soț, după care își va continua viața ușoară și fără responsabilități. Însă atracția nesăbuită pentru fermecătoarea moștenitoare s-ar putea să aibă un preț pe care nu s-ar fi gândit să îl plătească vreodată – cel al libertății lui mult iubite.

   3. As the Devil Dares – Pețitorul  – Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

Peţitorul de Anna Harrington-Iubiri de poveste

  Fie că e vorba de afaceri sau de plăcere, Lord Robert Carlisle își atinge întotdeauna scopurile. Din dorința de a-și clădi un nume în lumea celor mai importanți comercianți din Londra, Robert acceptă propunerea lui Henry Winslow de a-i deveni partener la cea mai mare companie de comerț naval din Anglia. Pentru asta, trebuie să îndeplinească o condiție mai puțin obișnuită: să-i găsească un soț ispititoarei fiice a viitorului său asociat. Lucru deloc ușor, având în vedere că tânăra nu are zestre, nu-i pasă de etichetă și, mai ales, e hotărâtă să lupte pentru ceea ce consideră a fi de drept al ei.

„Sărutul fu atât de neașteptat, încât Mariah nu avu timp să icnească înainte ca el să o lase fără suflare și să o uluiască. Câteva clipe lungi, surprinsă, ea nu putu face nimic, decât să stea acolo și să absoarbă senzația stranie și delicioasă a gurii lui pe a ei. 
Apoi Mariah își recăpătă toate simțurile și ripostă cu forța unui val uriaș. Împingându-și mâinile în pieptul lui, încercă să îl alunge de lângă ea, dar bărbatul era ca un munte, solid și de neclintit. Robert nu se mișcă și continuă să se desfete cu buzele ei, sărutând-o mai pătimaș decât fusese Mariah sărutată vreodată în viața ei.” 

„– Oferă-mi plăcerea companiei tale astă-seară, rosti el ademenitor. Îi fură o mângâiere pe braț, coborând spre încheietură, și îi simți pulsul gonind sub vârfurile degetelor lui, apoi repetă încet: Dansează cu mine, Mariah! 
Ea ezită, o expresie nesigură de dorință întunecându-i chipul. Începutul unui zâmbet satisfăcut răsări pe buzele lui, Robert știind că Mariah era pe punctul de a ceda. Dar mândria ei învinse, iar felina cea încăpățânată clătină scurt din cap. 
– Nu vreau să dansez cu tine. 
Robert scrâșni din dinți, înăbușindu-și frustrarea crescândă. „Oh, nu!“ Micuța obrăznicătură nu avea să reușească să îl respingă atât de ușor. Nu în seara aceea! Nu când el ardea de dorință să o aibă aproape! ”


„Mariah îl marcase pentru totdeauna.
Robert nu simțise niciodată o asemenea legătură cu altă femeie, precum cea pe care o simțea cu ea. Fizic, emoțional… Niciodată. Și niciodată nu împărtășise o astfel de eliberare sufletească. Niciodată nu devenise atât de vulnerabil în fața cuiva, așa cum tocmai făcuse în fața ei. ”

   Mariah Winslow nu vrea să accepte jocul lui Robert și face tot posibilul pentru a-l împiedica să-și ducă la bun sfârșit planul de a deveni partener la compania tatălui ei. Cunoscută în rândurile aristocrației drept Diavolița din pricina caracterului ei năvalnic, Mariah devine cel mai aprig dușman al lui Robert, deși încearcă să nu cadă în plasa farmecelor râvnitului burlac, vestit pentru șirul lung de inimi zdrobite.

   Curând însă, Lord Carlisle este prins în mrejele frumoasei Diavolițe și regretă înțelegerea încheiată, fiind nevoit să aleagă între a cuceri inima celei care i-a răpit liniștea și a-și îndeplini ambiția de-o viață. Rămâne de văzut ce drum va alege fiecare din cei doi: dragostea sau rațiunea?

 

4. How the Earl Entices

5. What a Lord Wants

SERII CĂRŢI

Anna Harrington

Capturing the Carlisles Series

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Seria Frații Carlisle – Anna Harrington

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.