Cercei soutache handmade by Alina Emandi

Simplitate şi naturaleţe-Tessa-Personaj cu stil
După ce ne-am întâlnit de Anna Todd

     Hardin și Tessa sunt precum apa și uleiul. Ea reprezintă ploaia caldă de vară, iar el norul care întunecă totul în jur și înlătură farmecul curcubeului. Deși la prima vedere nu au nimic în comun, pe parcurs ajung să se completeze și să se atragă din ce în ce mai mult.
     Dacă ar fi să alegem ținuta preferată a Tessei atunci sigur ar fi o rochiță sexy și încălțăminte comodă. Întotdeauna îi place să se simtă bine în pielea ei, să provoace, să-l incite pe Hardin și de ce nu, să-l facă să-și piardă mințile după ea. Parfumul Comme une Évidence îl poate folosi ziua datorită notelor florale ce o îmbie cu aromele de rubarbă şi frunze de violetă, la care se adaugă aroma trandafirilor şi mărgăritarului. Ambianţa se completează cu notele de bază ale parfumului din muşchi de copac, patchouli şi mosc. Aceste combinaţii îi dau o stare de bine lăsându-se sedusă de aroma florilor, bucurându-se de primii fiorii ai dragostei.

„Mă face mereu să mă sunt atât de frumoasă şi de dorită.
– Atâta timp cât toţi bărbaţii de acolo sunt de vârsta tatălui meu nu ar trebui să avem probleme. Rânjeşte şi îmi trage fermoarul rochiei. Îmi dau ochii peste cap, iar el mă sărută pe umărul gol înainte să-mi desfac părul, lăsându-mi buclele lungi să-mi cadă pe umeri. Materialul pal al rochiei mi se strânge pe corp şi zâmbesc la reflexia mea şi a lui Hardin în oglindă.
– Eşti absolut uimitoare, îmi spune el, sărutându-mă din nou.”

Cercei soutache handmade by Alina Emandi
Rochie Fofy Delightful Nude (Starshiners.ro)-259 lei
Balerini eco albaștri (depurtat.ro)-55 lei
Parfum Comme une Évidence de la Yves Rocher (yves-rocher.ro)-140 lei

 

11 COMMENTS

 1. Nu am citit aceasta serie si nu prea stiu cum sunt personajele. Daca Tess este o persoana care se simte bine in pielea ei, ii place sa provoace, sa fie sexy atunci parfumul i se potriveste 🙂 (acest parfum l-am avut si eu si este super) . Colierul i s-ar potrivi daca este o persoana care vrea sa fie in centrul atentiei.

  • Mirela, daca ai tarie de caracter, atunci trebuie citita, nu de alta, dar da dependenta. Eu o apreciez pe Tessa pentru simplitate, are acel ceva care nu pare sa aiba nevoie de multe lucruri ca sa se simta bine. 🙂 Parfumul este potrivit celor care vor sa transforme o zi normala, in ceva aromat.
   Restul accesoriilor sunt adecvate pentru oricine.

  • Daniela…nu mai amana. Daca nu o citesti, atunci macar foloseste restul. Parfumul miroase bine, cerceii iti dau pata de culoare, iar restul..te fac sa completezi tinuta.

 2. Mie una mi-a placut acest articol! As vrea sa mai citesc altele de genul cat de curand! 🙂

  • Raluca, orice femeie apreciaza accesoriile 🙂 Nu stiu alte persoane cum sunt, dar eu mereu am nevoie de cate ceva la tinutele pe care le folosesc. 😛

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.