Colectia Carti Romantice de la Libertatea pentru femei

Colecţia Cărţi Romantice octombrie 2016-Libertatea pentru femei

Cărţile apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

    1.Mâna câștigătoare” de Nora Roberts – 7 octombrie 2016

   Darcy Wallace fuge de acasă cu 10 dolari în buzunar și își încearcă norocul la cazino. Ca prin minune, câștigă o sumă fabuloasă și poate să își refacă viața. Dar nici nu știe ce pericol o așteaptă! Singurul ei sprijin pare a fi Robert MacGregor Blade, iar Nora Roberts e oferă cea de a șaptea poveste din seria MacGregor.

    2. Dragoste sub presiune” de Sandra Brown – 14 octombrie 2016

   Legături de familie și atracție interzisă… o combinație care face imbatabilă orice carte semnată de Sandra Brown. Iar povestea lui Crawford Hunt, care încearcă să își recupereze fiica și să țină piept unui asasin periculos, te va ține cu sufletul la gură. Este unul dintre cele mai noi romane ale sale, publicate în America în 2015.

     3. Amintiri de neuitat” de Susan E. Phillips – 21 octombrie 2016

   Suger Beth se întoarce în orașul natal din Mississippi disperată, fără niciun sfanț, dar prea mândră pentru a-și recunoaște înfrângerea. Numai că dușmanii din trecut abia așteaptă să se răzbune. Și printre ei se numără și bărbatul căruia i-a distrus cariera… dar între cei doi lucrurile sunt mult mai complicate decât credeau…

    4.Talente ascunse” de Amanda Quick – 28 octombrie 2016

   Serenity nu știe o boabă despre afaceri, dar trebuie să învețe să facă profit. Când îl întâlnește pe Caleb, își dă seama că are o șansă să ajungă unde vrea… dar nu își dă seama de toate ”talentele lui ascunse”.

Sursa text:  Libertatea pentru Femei

Sursa foto: Pinterest

8 COMMENTS

  1. Mi se par interesante titlurile. Oricum, sunt trei dintre scriitoarele mele preferate. De Susan E. Philips nu am auzit inca, deci sunt curioasa..

  2. Nici eu nu am citit nimic din partea lui Susan E. Philips. Poate voi cumpara chiar cartea dansei, pentru a vedea maniera sa de redare literara!

  3. Pe prima sigur o iau 🙂 . Imi place seria si le am pe toate cele aparute pana acum. La restul nu stiu ce sa zic 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.