Soarele nu apune niciodată - Nora Roberts - prezentare

Soarele nu apune niciodată, de Nora Roberts – Colecţia Cărţi Romantice-prezentare

Soarele nu apune niciodată  apare vineri-16.03.2018- la chioșcuri de presă alături de revista Libertatea pentru Femei.

Titlul original: Come Sundown 

Soarele nu apune niciodată – Nora Roberts

   Bo Longbow, manager al complexului turistic deținut de familia ei în Montana de Vest, este ocupată din zori până în noapte cu munca solicitantă, cu familia ei numeroasă, cu responsabilități de tot felul. Așa că nu mai are timp și pentru dragoste, chiar dacă aceasta apare sub înfățișarea extrem de sexy a pasiunii ei din tinerețe, Callen Skinner, întors după mulți ani în locurile natale.

Însă Callen este decis să o facă să își dea seama că nimeni nu poate fi prea ocupat când e vorba de dragoste… Soarele nu apune niciodată – Nora Roberts

Dar când cadavrul unei tinere este descoperit pe domeniul complexului, totul se schimbă. Callen devine suspectul principal pentru ajutorul de șerif care nu poate uita disputele avute în tinerețe. Iar membrilor familiei Bodine, crima le aduce aminte în mod șocant de o tragedie de demult. Cu 25 de ani în urmă, Alice, mătușa lui Bo, a dispărut și nimeni nu a mai auzit nimic de ea. Oare această nouă tragedie ar putea avea vreo legătură cu dispariția misterioasă a lui Alice?  Soarele nu apune niciodată – Nora Roberts

Pe măsură ce evenimentele iau o turnură dramatică și mortală, Bo și Callen trebuie să pornească într-o cursă nebunească pentru a descoperi adevărul – înainte ca viitorul lor împreună să fie compromis pentru totdeauna.

„Îmi place gustul tău. Îşi lipi gura de gâtul ei. Şi ochii ăia, de culoarea frunzelor în umbră. Felul în care îţi simt pielea sub palme, doar moliciune de mătase. Felul în care gura ta se potriveşte cu a mea. Îşi puse gura înapoi pe a ei şi lăsă sărutul să se prelungească din nou şi din nou, moale şi leneş ca o ploaie de primăvară. Îmi place cum eşti construită.”

„Ele pot să fie în clipa asta apropiate ca o pereche de arcuri băgate unul în altul şi în clipa următoare să sară una la alta. Să râdă împreună şi să-şi spună secrete la cinci minute după ce au strigat una la alta şi s-au îmbrâncit. ”

„Un bărbat putea s-o ducă mai rău decât să stea într-o seară frumoasă de primăvară sub luna aia mare şi roşie şi s-o aştepte pe femeia lui. Se gândi dacă n-ar trebui să intre în casă, să-şi ia o bere şi poate o carte, ca să treacă timpul.
Chase ieşi în fugă din casă, şi Callen se ridică iute. Inima îi sări din piept înainte ca Chase să spună o vorbă.
– Cineva a răpit-o pe Bo!”

Sursa: Cărţi Romantice

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia şi cărtureşti

Cărţi Colecţia Cărţi Romantice

 Soarele nu apune niciodată – Nora Roberts

3 COMMENTS

  1. O carte emotionanta scrisa pe mai multe planuri si cu referire la trei generatii. Un plan bine gandit care produce multa suferinta. Am admirat-o pe Alice pentru curaj, nu cred ca a fost usor sa indure atatia ani sa stea in captivitate ca o sclava. Unitatea familiei este specifica autoarei N.R., ea stie cum sa adune oamenii si sa le dea sarcini. Mi-as fi dorit ca povestea dintre Cal si Bo sa fie in centrul atentiei, dar din pacate nu s-a ridicat la asteptari. A fost ceva dulce si cam atat.
    Mi-a placut romanul, ma bucur ca l-am citit pe indelete.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.