Soarele nu apune niciodată, de Nora Roberts-Colecţia Cărţi Romantice-prezentare

Vineri-16.03.2018- la chioșcuri de presă alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Bo Longbow, manager al complexului turistic deținut de familia ei în Montana de Vest, este ocupată din zori până în noapte cu munca solicitantă, cu familia ei numeroasă, cu responsabilități de tot felul. Așa că nu mai are timp și pentru dragoste, chiar dacă aceasta apare sub înfățișarea extrem de sexy a pasiunii ei din tinerețe, Callen Skinner, întors după mulți ani în locurile natale.
Însă Callen este decis să o facă să își dea seama că nimeni nu poate fi prea ocupat când e vorba de dragoste…
Dar când cadavrul unei tinere este descoperit pe domeniul complexului, totul se schimbă. Callen devine suspectul principal pentru ajutorul de șerif care nu poate uita disputele avute în tinerețe. Iar membrilor familiei Bodine, crima le aduce aminte în mod șocant de o tragedie de demult. Cu 25 de ani în urmă, Alice, mătușa lui Bo, a dispărut și nimeni nu a mai auzit nimic de ea. Oare această nouă tragedie ar putea avea vreo legătură cu dispariția misterioasă a lui Alice?
Pe măsură ce evenimentele iau o turnură dramatică și mortală, Bo și Callen trebuie să pornească într-o cursă nebunească pentru a descoperi adevărul – înainte ca viitorul lor împreună să fie compromis pentru totdeauna.

Sursa: Cărţi Romantice

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia şi cărtureşti

Cărţi Colecţia Cărţi Romantice
****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

3 COMMENTS

  1. O carte emotionanta scrisa pe mai multe planuri si cu referire la trei generatii. Un plan bine gandit care produce multa suferinta. Am admirat-o pe Alice pentru curaj, nu cred ca a fost usor sa indure atatia ani sa stea in captivitate ca o sclava. Unitatea familiei este specifica autoarei N.R., ea stie cum sa adune oamenii si sa le dea sarcini. Mi-as fi dorit ca povestea dintre Cal si Bo sa fie in centrul atentiei, dar din pacate nu s-a ridicat la asteptari. A fost ceva dulce si cam atat.
    Mi-a placut romanul, ma bucur ca l-am citit pe indelete.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.