Te văd! Vol. 2 - Seria Urlet în tăcere - Marina Neagu - prezentare

Te văd! Vol. 2 al seriei Urlet în tăcere, de Marina Neagu – prezentare

Titlul: Te văd

Număr pagini: 214

An de apariție: 2017

Editura Quantum

   Fără să știe, Sara, o adolescentă a zilelor noastre, suferă de pe  urma unor legăminte făcute în urmă cu 2000 de ani, când cea  din care avea să se deschidă linia familiei lor, marea preoteasă a dacilor,  jură să-și reîntâlnească iubirea pierdută.  Este atrasă în jocuri periculoase a căror inițiere nu-i  aparține, dar ale căror consecințe zguduie cu totul micul ei univers. Când violența îmbracă țesuturi umane, viața Sarei este salvată  în mod misterios.  Dar supraviețuirea vine cu un preț mult prea mare.  În cel de-al doilea volum, povestea Sarei continuă, răspunzând unor întrebări și născând altele. Dragoste ce dăinuiește peste vremuri, mister, personaje bine clădite,  tensiune și un ritm ce nu-ți permite să lași cartea din mână,  te vor transforma în fanul acestei serii.Fără să știe, Sara, o adolescentă a zilelor noastre, suferă de pe  urma unor legăminte făcute în urmă cu 2000 de ani, când cea  din care avea să se deschidă linia familiei lor, marea preoteasă a dacilor,  jură să-și reîntâlnească iubirea pierdută.

   Este atrasă în jocuri periculoase a căror inițiere nu-i  aparține, dar ale căror consecințe zguduie cu totul micul ei univers. Când violența îmbracă țesuturi umane, viața Sarei este salvată  în mod misterios.  Dar supraviețuirea vine cu un preț mult prea mare.  În cel de-al doilea volum, povestea Sarei continuă, răspunzând unor întrebări și născând altele. Dragoste ce dăinuiește peste vremuri, mister, personaje bine clădite,  tensiune și un ritm ce nu-ți permite să lași cartea din mână,  te vor transforma în fanul acestei serii.

Cartea poate fi comandată de pe site-ul Editura Quantum Publishers

Suesa foto şi text: Quantum Publishers

6 COMMENTS

  1. Te vad mi-a dat palpitatii. Mi-a placut si mai mult decat primul volum. A fost o poveste mai intensa, plina de surprize. Hypa se tine de prostii, iar un personaj pe care l-am indragit mult, m-a dezamagit cumplit. Iar finalul m-a facut sa imi rod unghiile. Vreau continuarea!
    P.S. Ceea ce a vazut Sara in oglinda a necesitat un calmant

    • Am pe lista carile. Da, am ratat primul volum, dar ma conformez rapid. 😛
      Ne facem noi mari, Rodica.

  2. Trebuie să fac rost şi de primul volum. Chiar îmi place cum sună subiectul! 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.