Un conte îmbânzit de Valerie Bowman-The Untamed Earl

Un conte neîmblânzit de Valerie Bowman-Iubiri de poveste-prezentare

Volumul al cincilea al seriei „Mirese neastâmpărate“

Sâmbătă-05.05.2018- la chioșcurile de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.ro.

Titlul original: The Untamed Earl

   Lady Alexandra Hobbs, fiica ducelui de Huntley, și-a dorit să se mărite cu Lord Owen Monroe din prima clipă în care l-a văzut, pe vremea când avea numai 15 ani. 

  Însă el este pe cale să se logodească cu Lady Lavinia, o tânără răsfățată și veșnic nemulțumită, sora mai mare a inocentei Lady Alexandra. Și nu există cale de întoarcere, întrucât părinții au ajuns la o înțelegere în privința căsătoriei dintre Owen și Lavinia – o alianță avantajoasă pentru renumele și averea ambelor familii.

   Lord Owen Monroe preferă băutura, jocurile de noroc și femeile de o moralitate îndoielnică, fiind bine-cunoscut în rândurile aristocrației drept un libertin cu reputația pătată. Dar Owen nu va mai primi nici un ban de la tatăl lui până când nu se logodește cu Lady Lavinia. Disperat de temperamentul dificil al acesteia, acceptă ajutorul surorii ei mai mici pentru a intra mai ușor în grațiile celei care urmează să îi devină soție. 

   În schimb, el promite să o ajute pe Lady Alexandra să își facă un debut glorios în înalta societate, pentru a-l putea cuceri pe tânărul de care pretindea că era îndrăgostită.
Oare când adevăratele intenții ale Alexandrei vor ieși la iveală, târgul lor va duce la reproșuri amarnice sau la o poveste de dragoste care va sfida așteptările tuturor?

  Veți citi întreaga poveste în romanul UN CONTE NEÎMBLÂNZIT de Valerie Bowman, volumul al cincilea al seriei „Mirese neastâmpărate“. Disponibil de sâmbătă la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.

Sursa Cărţi Romantice

  Valerie Bowman   Valerie Bowman is an award-winning author who writes Regency-set historical romance novels aka Racy Regency Romps!

   Valerie’s debut novel was published in 2012. Since then, her books have received starred reviews from Publisher’s Weekly, Booklist, and Kirkus. She’s been an RT Reviewers’ Choice nominee for Best First Historical Romance and Best Historical Romance Love and Laughter. Two of her books have been nominated for the Kirkus Prize for fiction.

   Valerie grew up in Illinois with six sisters (she’s number seven) and a huge supply of historical romance novels. After a cold and snowy stint earning a degree in English Language and Literature with a minor in history at Smith College, she moved to Florida the first chance she got. Valerie now lives in Jacksonville with her family including her rascally dogs. When she’s not writing, she keeps busy reading, traveling, or vacillating between watching crazy reality TV and PBS.

Colecţia Iubiri de poveste

Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna mai 2018

Playful Brides Series Goodreads

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.