Seria Fiii curtezanei - Kate Moore  - Colecția Iubiri de poveste

Seria Fiii curtezanei – Kate Moore  – Colecția Iubiri de poveste – Sons of Sin Series

   Seria Fiii curtezanei – trei povești remarcabile, trei frați care trăiesc într-o lume periculoasă. Personaje puternice, spioni, intrigi periculoase, trădări și lupte de culise. Dragostea dintre personaje se înfiripă și se transformă în ceva grandios. Citiți trei povești despre minciuni și trădări, dar și despre forța salvatoare a dragostei ce dau savoare trilogiei create de Kate Moore.

1. To Tempt a Saint (2009) – Păcate pentru un sfânt – Kate Moore  – Colecția Iubiri de poveste

Păcate pentru un sfânt - Kate Moore - Seria Fiii curtezanei

Ei sunt fiii păcatului – trei frați a căror mamă este o infamă curtezană din Londra.

Și cu toate că Xander, Will și Kit nu sunt legitimi în ochii aristocrației, mama lor s-a asigurat că primesc o educație de gentleman și că știu cum să se descurce în lume…

   Deși a fost făcut cavaler după ce a salvat viața prințului regent, Sir Alexander Jones nu va fi niciodată acceptat cu adevărat de înalta societate. Dar dacă vrea să-și găsească fratele dispărut, Xander trebuie mai întâi să cucerească o moștenitoare dispusă să-l accepte – și să obțină astfel fondurile de care are nevoie ca să scotocească prin cele mai întunecate cotloane ale Londrei.

   Deposedată de moștenirea la care avea dreptul de mașinațiile unui unchi lipsit de scrupule, Cleo Spencer trăiește la o fermă din alocația neîndestulătoare din care trebuie să-l întrețină și pe fratele ei. Însă încheierea unei căsătorii ar schimba cu totul situația, căci Cleo ar avea astfel acces la banii ce i se cuvin. Încheierea unui târg cu Xander este șansa de care amândoi au nevoie, mai ales că Xander o asigură că pot ieși cu bine din această situație. Dar cum va putea Xander să lase neprihănită o mireasă precum Cleo – când ea e o femeie în stare să facă și un sfânt să se gândească la păcate? Kate Moore este autoarea a 17 romane, nominalizate pentru premii prestigioase ale genului, cum ar fi Golden Heart, Book Buyers Best Award și RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

2. To Save the Devil (2010) – Salvarea unei diavolițe – Kate Moore  – Colecția Iubiri de poveste

 

Salvarea unei diavoliţe - Kate Moore - Seria Fiii curtezanei

  Doi spioni își unesc forțele, și căutările îi conduc în lumea periculoasă a intrigilor și trădărilor, unde pentru datorie lupți – iar pentru dragoste este posibil să mori.

   Ex-spion și agent pe Bow Street, Will Jones salvează o tânără frumoasă și lipsită de dragoste dintr-un bordel din Londra, dar ea nu este o femeie lipsită de apărare şi inocentă aşa cum crede el şi cum lasă ea să se înţeleagă. Aşa că…după ce crede că a făcut o faptă bună, el se confruntă cu o femeie plină de spirit care se opune ajutorului său, scapă de protecția lui și îl surprinde cu imaginația de care dă dovadă.

„El se întoarse. Privirea întunecată o susţinu pe a ei. Pulsul ei se mări inexplicabil. Nu ar trebui să îl ademenească. El stătea încordat. Elena rămase nemișcată, grijulie să nu provoace vreo acţiune neașteptată.
Mâna lui ţâșni, o prinse de talie și o aduse strâns lângă el.
– Am instrumentul ăsta util care îmi spune unde ești. Dacă patul ăsta s-ar întinde de aici până în Franţa, aș ști exact unde ești în orice moment.”

Ar începe cu gura aceea voluptuoasă, cu dulcea buză de jos ieșită în afară, ce dispărea în colţuri strânse, pentru că nu zâmbea cu ușurinţă. Ar face acele buze să se deschidă, și prinse sub ale lui. Știu deodată că era o idee proastă. Îi dorea corpul. Săruturile erau doar tatonările din întâlnire, înduplecarea adversarului înaintea unui atac în forţă.”

Nu îi putea citi gândurile. Îl înţelesese? Că putea oferi plăcere și pasiune și nimic mai mult? Era atât de pierdută în viaţa ei imaginară ca Elena, că nu recunoștea consecinţele reale ale actului de a face dragoste?”

   3. To Seduce an Angel (2011) – Seducerea unui înger  – Kate Moore  – Colecția Iubiri de poveste

Seducerea unui înger de Kate Moore - Seria Fiii curtezanei

  În cartea a treia Kit a devenit un Daventry, un înger războinic prins într-o cușcă aurită care vrea libertate. Dar îşi doreşte si înfrângerea bătrânului duce. Într-o mișcare îndrăzneață care încalcă toate regulile vieții sale sigure, face cunoştinţă cu Emma Portland. Seria Fiii curtezanei – Kate Moore 

  Totul despre Emma este o minciună, cu excepția iubirii ei. Singură, urmărită de spioni, acuzată în mod fals de o crimă pe care nu a comis-o, Emma trebuie să spioneze. Dacă nu joacă după regulile impuse, moare. Emma trece ca îndrumătoare pentru băieții pierduți, în timp ce își planifică următoarea fugă. Ceea ce nu are în plan este să se îndrăgostească. Seducerea unui înger este povestea a doi tineri prinși într-un vârtej al prezentului, trecutului și cerințelor viitorului.

O poveste despre minciuni și trădări, dar și despre forța salvatoare a dragostei încheie palpitant și pasional trilogia creată de Kate Moore.

 

Cuvintele ei nu aveau nici o noimă. Ce se petrecea între ei nu era deloc potolit, ca o flacără de lumânare. I se părea mai degrabă o văpaie sau cel puţin un foc precum cel care ardea în cuptoarele pe gaz ale lui Xander. O picătură rece de ploaie i se scurse pe gât. Ea se aplecă spre el și o prinse cu buzele. Un fior puternic plin de dorinţă îl străbătu.

 

Emma se bucură de săruturile pasionale ale lui Daventry. Era aproape ca și cum s-ar fi luptat, ca și cum l-ar fi înfruntat pe îngerul războinic – o luptă senzuală, formată nu din lovituri, ci pentru a vedea cine putea dărui mai mult. Îi simţea peste tot pe corp trupul suplu și puternic. Săruturile lui îi relaxau încordarea disperată din membre, o făceau să plutească, să se elibereze din capcană, ca flăcările ce urcau pe coș.

Nu putea nega ce se petrecea între ei. Dar asta însemna ghinion mare, ca o mie de ochi de diavol sau ca și cum l-ar fi avut pe Fausto ca gardian în fiecare zi. Nu își închipuia ghinion mai mare ca faptul că găsea în săruturile inamicului ei o dulceaţă cum nu mai gustase până atunci.

   Kate Moore a început să predea în 1968 și să scrie romane în 1984. „Efectuarea de lucrări de ficțiune mă ajută să înțeleg cum să antrenăm tinerii cititori de ficțiune să profite cât mai mult de experiența lor”. Este scriitor premiat, publicat, independent, de ficțiune, cu o pasiune de a explora partea întunecată a Londrei și partea strălucitoare a iubirii. Printre lucrările sale recente se numără: „Câștigătorii de cărți” „O dată pe un inel” în „RING OF TRUTH”,  seria Canyon Club, THE LONER și GOLDEN BOY.

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea cărților din Seria Fiii curtezanei – Kate Moore în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.