Evadarea de Sidney Sheldon & Tilly Bagshawe

Titlul original: Sidney Sheldon’s after the darkness
Cotaţie Goodreads: 3.77

DETALII CARTE

Binecuvântată cu o față de înger!
O poveste de dragoste și trădare, răzbunare și răscumpărare, capcane şocante şi un final …

Ce se întâmplă când o femeie care are totul, pierde totul?

Și când o femeie care nu are nimic de seamă, nu are nimic de pierdut?
Binecuvântată cu o față de înger și naturaleţea plină de încredere a unui copil, Grace Brookstein este soția prețuită de “regele” de pe Wall Street, Lenny Brookstein. Un miliardar cu proprietăţi în întreaga lume, o flotă de iahturi, și o viață plină de fantezii, expertul financiar venerat care a făcut avere şi care ajută familiile nevoiaşe să aibă o viaţă mai bună- Întruchiparea Americii, ambițios, muncitor, generos, și inimos-Lenny este prezent în revistele de afaceri, dar prezent şi pe primele pagini atunci când el şi Grace sunt implicaţi în campanii filantropice de strângere de fonduri, sau diverse evenimente de caritate.

În ciuda colapsului terifiant de la bursă, a stilului de viață plin de farmec cu tot ceea ce oferă puterea banului, viaţa cuplului rămâne neatinsă până în ziua în care Lenny merge să navigheze în Nantucket și nu se mai întoarce acasă. Când iahtul său abandonat este găsit pe mare, Grace este devastată. Lenny a fost lumea ei. Ea nu are nici o idee că dispariția lui este doar începutul unui întuneric, a unui terifiant coșmar de crimă, minciuni, lăcomie, și trădare care-i va bulversa viața și distruge tot ceea ce ea a cunoscut vreodată . . .

Peste durerea care o traieste vine încă o vestea șocantă: 75 miliarde dolari investite în Quorum, un fond a lui Lenny, au dispărut, și toată lumea crede că Grace a furat banii. Peste noapte, frumusetea delicată care a fost o dată zâna societatii, devine persoana cea mai batjocorită. Singură si fără putere este puţin probabil să reuşească să oprească căderea în infern.

Grace este sigură că, cineva i-a înscenat totul, și va face tot ce este nevoie pentru a dovedi, chiar dacă aceasta înseamnă a lua legea în propriile mâini. Înconjurată de dușmani, cu nimeni la care să apeleze, Grace trebuie să învețe să se bazeze pe ea însăși, într-o călătorie îndrăzneață, periculoasă, care o va transforma într-un mod pe care nu-l crede posibil. Va avea puterea să îşi construiască o nouă viaţă? Ce secrete ies la iveală? Ce ne oferă finalul? Cine se află în umbră?

Plin de pasiune, glamour, răsturnări de situaţie şi suspans.

Cartea “Evadarea” de Sidney Sheldon & Tilly Bagshawe, apare în Colecţia “Cărţi Romantice”-Libertatea pentru femei din data de 08.05.2015.

****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

9 COMMENTS

  1. Pare interesanta la fel ca si ingerul intunericului…e prima pe lista de vineri… locco_smiley_10

  2. Multumesc Iasmy, pare o carte interesanta! Eu n-am citit-o nici pe Ingerul intunericului…

  3. Pare foarte tare! Merci Iasmy! :*
    Chiar stateam in cumpana daca s-o cumpar sau nu… acum nu mai am dubii!

  4. Multumesc Iasmy! Anca ,stiu ca tu esti o fana a autorului si ti-a placut cealalta carte. Eu inca sunt in dubii ,dar…niciodata sa nu spun niciodata!

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!