Stefan Ahnhem - Vino să îl întâlnești, pe 6 octombrie

Vino să îl întâlnești pe Stefan Ahnhem!

Autorul celei mai vândute serii de thrillere scandinave a momentului, vine la București pe 6 octombrie!
   Editura Litera împreună cu Ambasada Suediei la București vă așteaptă duminică, 6 octombrie, de la ora 17.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la întâlnirea cu Stefan Ahnhem! Vă invităm să-l descoperiți pe autorul celei mai vândute serii de thrillere a momentului – seria Fabian Risk – într-un dialog cu jurnalistul și scriitorul Marius Constantinescu. Discuția în limba engleză va fi intepretată în limba română de Nadine Vlădescu și se va încheia cu o sesiune de autografe.

   Stefan Ahnhem a debutat cu romanul Victimă fără chip (Victim without a face) care este la momentul actual cel mai bine vândut thriller scandinav și a câștigat „Premiul pentru cel mai bun roman polițist al anului” în Suedia. Romanul face parte din seria Fabian Risk ce îl are drept protagonist pe detectivul cu același nume și continuă cu volumele Al nouălea mormânt (The ninth grave), Minus optsprezece grade (Eighteen Below Zero), Motiv X, seria fiind prelungită recent la 6 cărți în total.
Stefan Ahnhem s-a născut în Helsingborg, Suedia, şi în prezent locuieşte în Stockholm. Timp de mulţi ani a fost scenarist şi a lucrat, printre altele, la adaptarea pentru televiziune a seriei „Kurt Wallander“ a lui Henning Mankell. De asemenea, este membru al comitetului director al Uniunii Scriitorilor din Suedia.

   „Stefan Ahnhem știe cum să scrie un thriller sofisticat și să mențină suspansul pe parcursul întregii cărți. Al nouălea mormânt este la fel de captivant ca romanul său de debut, Victimă fără chip.“ BTJ, Suedia
„Ahnhem ar putea fi foarte bine următorul Stieg Larsson cu acest thriller care depășește frontierele internaționale, scoate la iveală o potențială conspirație guvernamentală și ne prezintă o iubire care transcende moartea.“ Criminal Element, SUA
„Odată cu apariția lui Stefan Ahnhem, s-a ivit în sfârșit un demn moștenitor al lui Stieg Larsson.“ NDR, Germania
„Mai înfricoşător decât Jo Nesbø, mai întunecat decât Stieg Larsson.“ Tony Parsons

De-ale Literaturii

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.