Concurs pentru bloggeri: -Dragă, Moş Crăciun!

Literatură pe tocuri în colaborare cu  Librăria online Librex.ro, organizează un concurs pentru bloggeri. Premiul acestui concurs constă într-un voucher de cumpărături în valoare de 150 lei oferit de Librăria online Librex.ro

1. Postaţi pe blogul personal un articol cu tema: Scrisoare către Moş Crăciun!
Articolul să aibă conţinut, originalitate şi unicitate, fără copy paste. Puteţi crea o poveste în jurul temei date.

2. Cerinţe obligatorii de folosit în articol:
a) respectaţi tema (poate fi o listă de dorinţe de cărţi pentru Crăciun, cărţi care v-au atras atenţia, cărţi pe care doriţi să le oferiţi, orice formă doriţi voi, dar să fie îmbrăcat frumos într-un ambalaj creativ şi original.
b) prezentaţi cât mai multe titluri de cărţi interesante care se află în stocul Librăriei online Librex.ro şi puneţi link cu trimitere pe fiecare titlu menţionat şi un link obligatoriu către Librăria online Librex.ro.

3. La sfârşitul articolului menţionaţi concursul printr-un link către site-ul Literaturapetocuri.ro

4. Precizaţi pe site-ul Literaturapetocuri.ro, într-un comentariu, link-ul către articolul cu care participaţi în concurs.

5. Distribuiţi concursul în reţelele de socializare.

Atenţie: neîndeplinirea condiţiilor duce la descalificare.

 Perioada de participare: 14.12-22.12.2015

 Articolul cel mai interesant şi original va fi desemnat câştigător de sponsorul acestui concurs.

Librex.roCu drag,

Mili şi Iasmy

 

Review overview
5
****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

11 COMMENTS

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!