UNITI PE VECIE de TAYLOR JENKINS REIDUniţi pe vecie de Taylor Jenkins Reid

La Editura Corint a apărut cartea Uniţi pe vecie de Taylor Jenkins Reid-Colecţia 100% iubire.

„O poveste minunat scrisă, despre raritatea dragostei adevărate şi cum să faci faţă durerii de a o pierde.” Amy Hatvany
„Un roman emoţionant despre viaţă şi moarte.” Kirkus Reviews
Elsie Porter este o fată obişnuită de douăzeci şi ceva de ani, şi totuşi ceea ce i se întâmplă este departe de a fi ceva obişnuit.
Într-o zi ploioasă de 1 ianuarie, se duce să cumpere o pizza şi acolo îl cunoaşte pe fermecătorul Ben Ross. Chimia dintre ei e fulgerătoare. Ben nu poate aştepta nici măcar douăzeci şi patru de ore ca să o sune şi în câteva săptămâni cei doi sunt îndrăgostiţi lulea. Iar în mai, Elsie şi Ben pleacă în Las Vegas şi se căsătoresc.
După doar nouă zile, Ben, aflat pe bicicletă, este lovit de un camion şi moare. Elsie aude ambulanţa din apartament, dar, până să coboare, Ben a fost deja dus la spital. Acolo, Elsie trebuie să o înfrunte pe Susan, soacra pe care nu o văzuse niciodată şi care nu ştie de existenţa ei.
Împletind povestea de dragoste a lui Elsie şi Ben cu procesul de vindecare a lui Susan şi Elsie, Uniţi pe vecie ne aminteşte că există mai multe căi de a găsi fericirea.

„În fiecare dimineaţă, atunci când mă trezesc, pentru o fracţiune de secundă uit că ai plecat şi întind mâna după tine. Şi dau de partea rece a patului. Ochii îmi poposesc pe fotografia noastră de la Paris pusă pe noptieră şi mă simt fericit că, deşi pentru scurt timp, te‑am iubit şi tu m‑ai iubit pe mine.”

editura-corint

Review overview
4
Coman Iasmina (Elis Iasmy) - Fondator site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Facebook-Literatura pe tocuri

5 COMMENTS

  1. Am tot vazut anunturi cu cartea asta pe facebook, dar acum e prima data cand citesc sinopsis-ul… Sper ca veti face o recenzie curand pentru a afla mai multe. Ar fi pe placul meu, dar parca in perioada aceasta, nu mai am putere in mine pentru astfel de povesti…

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.