Ultima noapte cu un conte - Kelly Bowen

Ultima noapte cu un conte, de Kelly Bowen – Colecţia Iubiri de poveste martie 2019

Ultima noapte cu un conte

Last Night With the Earl 

Kelly Bowen

Colecţia Iubiri de poveste martie 2019

Editura Alma/Litera

Seria Diavolii din Dover – The Devils of Dover: 1.A Duke in the Night – Duelul inimilor, 2. Last Night With the Earl – Ultima noapte cu un conte, 3. A Rogue by Night (2019)

   Ultima noapte cu un conte o carte surprinzătoare.

Sâmbătă – 30.03.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

 Volumul al doilea al seriei „Diavolii din Dover”, după DUELUL INIMILOR, roman publicat anul trecut.

   După Waterloo, Eli Dawes, conte de Rivers, este dat dispărut şi se presupune că a murit – și ar fi rămas fericit în acest fel. Nu mai este tânărul nesăbuit care fusese odinioară și doar pe jumătate la fel de frumos.Tot ce vrea este să-și ascundă cicatricile în casa de la ţară. Dar când se întoarce acasă și încearcă să se strecoare în vechiul său dormitorul, în mijlocul nopții, rămâne șocat când găseşte pe cineva deja acolo.

   Rose Hayward își amintește de Eli ca fiind un bărbat arogant care l-a ajutat pe logodnicul ei să o trădeze. Găsindu-l furisându-se în casa închiriată de către Școala Haverhall pentru tinerele doamne, nu-şi schimbă impresia. Singurul ei gând este să-l facă să plece imediat. Cu toate acestea, tensiunea dintre ei este electrică, iar ochiul pictoriţei nu-l ajuta, nu face altceva decât să-i admire cicatricile și toate defectele. S-ar putea să se întoarcă din morți, dar Rose va face orice să-l facă să se simtă cu adevărat viu.

Se întoarse spre ea, iar, în lumina lumânării, părul ei părea de foc, iar ochii ei negri păreau adânci ca abisul. Dintr-o mişcare, se apropie de ea şi o sărută. O simţi tresărind, dar într-o clipă se topi în braţele lui şi-l sărută cu aceeaşi disperare care-l cuprinsese şi pe el. Cuprinzându-i faţa în palme, îi devoră buzele care aveau un vag gust de vin, dar şi acea dulceaţă inconfundabilă care-i era caracteristică.

O iubea, o iubea mai mult decât ar fi crezut că este posibil
să iubeşti pe cineva. Nu era numai o dragoste născută din dorinţă şi atracţie, genul acela de dragoste nebună, superficială, unde îţi era teamă să priveşti în profunzime, căci riscai să descoperi lucruri neplăcute. Nu, aceasta era o dragoste care începuse înainte ca el să o înţeleagă, o dragoste care trecuse testul situaţiilor dificile.

Kelly Bowen

M-am născut și am crescut în Manitoba, Canada. Am studiat la Universitatea din Manitoba unde am obținut o diplomă de absolvent în fiziologia veterinară și am petrecut mulți ani lucrând ca cercetător științific în industria agricolă. Nici una dintre acestea, desigur, nu are nimic de-a face cu scrierea unor romane romantice.   

  Scrisul meu a rezultat din obsesia mea de-a lungul vieții cu istoria, o slăbiciune pentru o poveste de dragoste bună, și după ce primul meu copil s-a născut m-am așezat să fac ceea ce am vrut și eu să fac – să scriu un roman. (Întregul proces fiind facilitat de abundența lunilor de iarnă care se găsesc în această provincie).

  În prezent, locuiesc în Winnipeg împreună cu soțul meu și cu doi băieți care sunt minunaţi de răbdători și susținători ai procesului de scriere. Cu excepția cazului în care au nevoie de un portar pentru hochei de stradă.

Colecţia Iubiri de poveste aprilie 2019

Colecţia Iubiri de poveste martie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.