Totul pentru încredere de Mary Balogh

Totul pentru încredere, de Mary Balogh – Colecţia Cărţi Romantice

Totul pentru încredere

Someone to Trust

Mary Balogh recenzii- cărţi

Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

Editura Lira/Litera

Citiţi despre cărţile seriei:Seria Wescott

Westcott Series

   Totul pentru încredere de Mary Balogh romance.

Cartea Totul pentru încredere, de Mary Balogh apare vineri – 08.11.2019 –  la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   După moartea soțului ei, Elizabeth Overfield revine la petrecerile din înalta societate londoneză pentru a-și găsi un alt soț convenabil. Iar la o petrecere de Crăciun o atrage în mod deosebit Colin Handrich, lordul Hodges. Atracția este reciprocă și amândoi sunt în căutare de parteneri. Toate bune și frumoase, dacă tânărul lord nu ar fi cu 9 ani mai tânăr decât Elizabeth.

   În timpul unui Crăciun alb, destul de rar, la Brambledean Court, văduva Elizabeth, Lady Overfield, sfidează convenția, îndrăgostindu-se de un bărbat mai tânăr. După pierderea soțului ei, Elizabeth Overfield decide că trebuie să intre într-o altă căsătorie adecvată. Acesta este, însă, ultimul lucru din mintea ei când îl întâlnește pe Colin Handrich, Lordul Hodges, la petrecerea de Crăciun. Pur și simplu se bucură de compania lui în timp ce ascultă colindătorii în ajunul Crăciunului, merg împreună pe jos de la biserică în dimineața Crăciunului și se joacă în zăpadă într-o după-amiaza. Amândoi sunt surprinși atunci când sania se răstoarnă și ajung să împărtășească un sărut neașteptat.

  Ei știu că nu se pune problema vreunei relații între ei, căci ea este cu nouă ani mai mare decât el. Revin la Londra în sezonul următor, ambii s-au angajat să-şi găsească alte partide mai potrivite. Cu toate acestea, sunt de acord să danseze câte un vals la fiecare bal la care participă. Acest acord inofensiv se dovedește a fi unul care le va răsturna lumile, întrucât fiecare dans îi prinde constant într-o romantism care îi obligă pe cei doi să-și pună la îndoială ce sunt dispuși să jertfească pentru dragoste. . .

Cu braţul liber o cuprinse strâns pe după talie şi o lipi de el. În timp ce mâna ei îi aluneca de pe piept ca să-şi găsească echilibrul, Colin se aplecă şi o sărută – pătimaş, cu gura deschisă, cu toată pasiunea cu care o sărutase în ziua de Crăciun, doar că, de data asta, nu se opri după câteva secunde. O sărută mai tandru, mai adânc, în timp ce mâinile ei îl prinseră de umeri şi gura i se deschise sub a lui. Se sprijini de el, simţindu-i muşchii tari şi trupul ferm, bărbătesc. Aerul între ei era fierbinte, deşi vremea de afară era rece. Şi încărcat de dorinţă. O dorinţă prea dureroasă pentru a fi plăcere.”

„Îşi dădu capul în spate, în aşa fel încât buzele lui abia să le atingă pe ale ei şi o privi fix în ochi.
– Pentru mine, eşti cea mai frumoasă femeie din lume, spuse el. Fiindcă frumuseţea ta vine dinăuntru şi străluceşte ca o aură în jurul tău. Şi m-ai primit şi pe mine în lumina ei.”

„Era soţul ei – acest bărbat frumos, tânăr, bun, binevoitor şi hotărât. Era soţul ei şi îl iubea. Şi-şi dădu seama de ce se simţise atât de bine în braţele lui. Pentru că în fiecare clipă, chiar dacă nu o spusese, el făcuse dragoste cu ea. Nu doar cu o femeie, nu doar cu soţia lui, ci cu ea, cu Elizabeth.”

Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice octombrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice august 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Veifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.