O inima neimblanzitaVineri, 05.09.2014 apare cartea O inima neimblanzitade Linda Howard. Aceasta face parte din Colectia „Carti Romantice” si poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista “Libertatea pentru femei“.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

„Mary Elizabeth Potter nu stie ce inseamna dragostea si crede ca nici nu o sa afle vreodata. Este o profesoara cu o infatisare banala, care si-a dedicat viata profesiei, motiv pentru care accepta sa vina intr-un orasel necunoscut din Wyoming. Este insa luata pe nepregatite cand, in locul unui targ pasnic si linistit, se trezeste in mijlocul unei comunitati pline de prejudecati.
Platind in continuare pentru o infractiune pe care nu a comis-o si pentru care a fost inchis pe nedrept, Wolf Mackenzie este revoltat impotriva tuturor. insa Elizabeth nu il vede ca pe un barbat periculos, dupa cum s-a obisnuit restul lumii sa-l eticheteze, ci ca pe un om bun si cinstit, si un tata dedicat. Un barbat pe care l-ar putea iubi… Cand ea si Wolf se intâlnesc, Elizabeth este nevoita sa-si schimbe modul in care se vede pe sine, caci el se dovedeste capabil sa descopere femeia senzuala care se ascunde dincolo de hainele demodate. Atractia dintre ei este instantanee si evidenta, in ciuda lipsei ei de experienta in dragoste si a reticentei lui de a se mai apropia de cineva. Elizabeth are insa curajul de a se lupta cu prejudecatile si cu suspiciunile unui intreg oras pentru a-si apara dreptul la dragoste si fericire .”

Sursa Carti Romantice

8 COMMENTS

 1. Maine dimineata voi fi prezenta la chiosc.Lecturarea sa este obligatorie si ..imediata locco_smiley_15

 2. Luata,citita si placuta locco_smiley_9 locco_smiley_9
  Ce ti-e si cu viciul asta =)) =)) ,acum abia astept sa para urmatoarele,prima a fost doar ,,aperitivul” :d ,astept si restul si ma intreb locco_smiley_14 locco_smiley_14 ,oare cum o fi desertul?

  V-am pupat!
  locco_smiley_37 locco_smiley_37 locco_smiley_37

 3. Si eu am citit-o aseara „pe nerasuflate”. As fi vrut intr-adevar, sa aiba cel putin 300 de pagini, poate urmatoarele din serie…Oricum, mi-a placut foarte mult, doar e Linda Howard, nu?

 4. O carte pe care am citit-o cu mare placere , o carte pe care o notez cu 10 puncte
  Astept cu nerabdare urmatoarele aparitii din aceasta serie 😛

 5. Aceeasi nemultumirea am avut-o si eu. Putine pagini, mi-as fi dorit sa fie mai multe. In general la autoarele si cartile care ne plac ne dorim mai mult. Dar pana la urma trebuie sa ne multumim macar si cu atat, si sa speram ca vor mai fi si continuari.

 6. O carte super, devorata rapid , si clar imi doream mai mult. Nota mea Pt carte in mod sigur este 10!!!!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.