Când suflă alizeul de Cristina CourtenayCând suflă alizeul

Astăzi a apărut cartea Când suflă alizeul de Cristina Courtenay-Colecția Cărți pentru suflet. Poate fi achiziționată de la chioșcurile de ziare împreună cu revista Click pentru femei.

Preț revistă + carte = 9.99 lei

Titlul original: Trade Winds

Cartea este o poveste de dragoste plasată în Suedia şi China anilor 1973. Încăpăţânata Jess van Sandt crede că tatăl ei vitreg încearcă s-o dezmoştenească şi este determinată să-l oprească. Ajutorul apare pe neaşteptate în persoana frumosului scoţian Killian Kinross, el însuşi dezmoştenit de bunic. Tânărul trezeşte în Jess sentimente contradictorii – o înfurie, dar o şi atrage. În încercarea de a-şi recupera averea îi propune o căsătorie de convenienţă.
Apoi, Compania Suedeză a Indiei de Est îi oferă lui Killian o şansă unică în viaţă-aceea de a participa la o expediţie în China. Tânărul decide că nimic nu-i poate sta în cale, nici măcar noua lui soţie. Aşa că porneşte într-o călătorie îndrăzneaţă spre Orientul Îndepărtat, cezând că a reuşit să-şi lase trecutul şi sentimentele în urmă. Dar călătoria nu iese cum spera. În ce mod vor evolua lucrurile aflaţi singuri citind cartea Christinei Courtenay, incitantă şi frumos scrisă.

3 COMMENTS

 1. Cartea face parte dintr-o trilogie – Kinross Trilogy,aceasta fiind prima – Trade Winds (actiunea are loc in 1732; erou – Killian Kinross ).
  Urmatoarele volume : – Highland Storms (actiunea are loc in 1754; Brice Kinross )
  – Monsoon Mists (1759, Jamie Kinross )
  Astazi ma duc sa cumpar cartea!
  Multumesc!

 2. Desi am cartea de vreo doua luni luata, de abia acum am reusit sa o citesc.
  Mi-a placut foarte mult. Povestea in sine, eroii cartii Jess si Killian, replicile lor (unele chiar spumoase) si interactiunea dintre ei. O poveste de dragoste frumoasa, care te prinde, o lectura usoara si placuta si, zic eu, utila: are cateva descrieri/evenimente istorice/ care au existat si in realitate.
  Mi-a placut cum autoarea a scris povestea asa ca voi citi si urmatoarea carte „Prins in furtunile vietii”
  Nu stiam insa ca sunt 3 volume 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.