10.05.2014 ”Noua reguli de nesocotit” de Sarah MacLean-Colectia „Iubiri de poveste”

10.05.2014 ”Noua reguli de nesocotit” de Sarah MacLean-Colectia „Iubiri de poveste”

Noua reguli de nesocotit - Sarah MacLean - Editura Alma/Litera

10352394_587943007969971_7358003987652584879_nSambata, 10.05.2014 apare cartea ”Noua reguli de nesocotit” de Sarah MacLean. Face parte din colectia Iubiri de poveste si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

„Lady Calpurnia Hartwell a respectat cu strictete regulile de buna cuviinta ale inaltei societati, dar acest lucru nu a ajutat-o defel sa-si gaseasca un sot – ba chiar mai mult, existenta pe care o duce i se pare extrem de anosta si lipsita de satisfactii. Ajunsa la 28 de ani si considerata deja fata batrana, Callie decide ca a venit timpul sa incalce toate regulile si sa-si traiasca viata din plin. isi alcatuieste o lista cu lucrurile pe care ar fi dorit sa le faca, dar n-a avut curajul necesar – acum tot ce-i mai ramane este sa o puna in practica.
Dar pentru a dansa toata noaptea la bal, pentru a fura un sarut la miezul noptii, pentru a juca jocuri de noroc, pentru a face scrima, Lady Calpurnia are nevoie de un partener dispus sa o ajute. Cineva care stie totul despre incalcarea normelor.
Cineva asemenea lui Gabriel St. John, marchizul de Ralston – fermecator si chipes, cu o reputatie de cuceritor.
Daca nu e atenta, Callie va incalca cea mai importanta regula dintre toate, cea care spune ca libertinii care cauta doar placerea, n-ar trebui sa se indragosteasca pana peste cap si fara speranta…”

Sursa Carti Romantice

5 COMMENTS

  1. Sarah MacLean, o scriitoare ale carei carti sunt asteptate si savurate. Pe placul multora dintre noi, ne va incanta probabil si de aceasta data.

    • Cu siguranta autoarea ne va incanta cu o poveste la fel de inedita si de data aceasta.

  2. SIGUR CA AM CUMPARAT CARTEA! locco_smiley_1 ACUM URMEAZA SA VAD CAND AM TIMP SA O CITESC SI EU.SA IMI SPUNETI SI MIE CUM ESTE 😀

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.