Thief of Shadows - Fantoma din St. Giles - Colecția Iubiri de poveste - Editura Litera/Alma

Fantoma din St. GilesSambata, 12.07.2014 apare cartea “Fantoma din St. Giles de Elizabeth Hoyt. Face parte din Colectia “Iubiri de poveste” si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

“Winter Makepeace duce o viata dubla. Ziua este administratorul stoic al unui orfelinat. Dar noaptea scoate la iveala partea lui intunecata. Cand apare luna, la fel se intampla si cu Fantoma din St. Giles – protector, judecator, proscris. in momentul in care, sub infatisarea Fantomei, Winter este batut si ranit, el n-are nici cea mai mica idee ca ambele sale lumi sunt pe punctul de a se ciocni, cand salvarea vine din partea unei frumoase aristocrate.
Nimic pe lume nu-i place mai mult lui Lady Isabel Beckinhall decat o provocare. Cu toate acestea, cand i se cere sa-l ia sub aripa sa ocrotitoare pe administratorul cel sobru al orfelinatului ca sa-l invete manierele inaltei societati – flirtul, exprimarea cu subinteles si legaturile scandaloase –, Isabel nu se poate abtine sa nu se intrebe de ce ochii lui i se par atat de familiari… iar buzele atat de tentante.
In timpul zilei, Isabel si Winter sunt angajati intr-o lupta a vointelor. Noaptea, pasiunile lor sunt dezvaluite… Dar cand in St. Giles incep sa dispara copile nevinovate, Winter trebuie sa le razbune. si pentru asta e nevoit sa sacrifice tot ce are mai drag – orfelinatul, pe Isabel… si poate chiar propria viata.”

Sursa Carti Romantice

6 COMMENTS

  1. Waw, maine dimineata am sa fiu prima clienta la chioscul de ziare locco_smiley_1
    Multumim Zana pentru detalii 😉

  2. La mine ma așteaptă cand vin acasa. De cand astept cartea asta! Am vazut si aici de Elizabeth Hoyt the raven prince…. 🙂

  3. Fetelor,subiectul este ispititor si abia astazi mi-am cumparat cartea.Trebuie in schimb sa dau dovada de rabdare – avand in vedere ca nu am citit nicio carte din serie,Fantoma trebuie sa-si astept randul …

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.