Capcana inimii de Jennifer Blake-Colectia „Iubiri de poveste”-

Capcana inimii de Jennifer Blake-Colectia „Iubiri de poveste”-

By Grace Possessed - Capcana inimii Jennifer Blake - Colectia Iubiri de poveste

capcana inimiiLa data de 13.12.2014 apare cartea „Capcana inimii de Jennifer Blake. Face parte din Colectia „Iubiri de poveste” si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

Este una dintre Cele Trei Gratii blestemate – daca nu se casatoreste din dragoste, logodnicul ei isi va gasi sfarsitul inainte de nunta...

Regele Henric ii da lui Lady Catherine Milton, englezoaica nobila care a jurat sa nu se marite vreodata, una dintre cele mai neobisnuite porunci: sa il seduca pe scotianul loialist Ross Dunbar. Aceasta alianta ar fi foarte avantajoasa pentru rege, insa acesta nu-l poate forta sa se insoare, asadar Cate trebuie sa-l prinda in capcana.
Cate isi doreste sa fie ceruta in casatorie ca sa-si faca datoria si de dragul diplomatiei, dar tanjeste sa fie iubita cu adevarat. Iar Dunbar, desi este fermecat de Cate, nu se poate lega de Anglia si sa-si abandoneze poporul.
Asta nu inseamna ca nu-si pot astampara curiozitati, nu-si pot implini dorinte starnite de pasiune, care ii lasa pe amandoi fara suflare… si plini de confuzie.
Dar in momentul in care apare un nou pretendent la tron, starnind o rascoala, alegerea este facuta pentru ei: pentru a intari aliantele, Ross si Cate trebuie neaparat sa se casatoreasca. si, brusc, moartea scotianului pare iminenta – fie din pricina blestemului miresei sale, fie din cauza unui razboi in care a intrat fara voia sa…”

Sursa Carti Romantice

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.