Capcana inimii de Jennifer Blake-Colectia Iubiri de poveste

Capcana inimii de Jennifer Blake -Colectia Iubiri de poveste

Capcana inimii – Jennifer Blake

Titlul original: By Grace Possessed

Seria The Three Graces:

1. Rasplata unui rege (By His Majesty’s Grace-2011)

2. Capcana inimii (By Grace Possessed-2011)

3. Cavalerul de Aur (Seduced By Grace-2011)

Cărţi scrise de Jennifer Blake

Cotatie Goodreds: 3.7

In volumul doi al acestei serii aflam povestea surorii mijlocii- Catherine Milton, una dintre cele trei fete care sunt cunoscute ca fiind urmarite de un blestem. Blestemul lor: sa se casatoreasca cu un barbat din dragoste, daca nu- acela cu care se casatoreste este sortit mortii.

Acest blestem face ca mai toti barbatii sa stea departe. Un blestem care, chiar daca a fost inventat de sora cea mare, pentru Catherine este benefic. Ea chiar vrea sa se casatoreasca din dragoste, nu sa formeze o alianta. Dar cateodata Cate se gandeste daca blestemul nu este real.

Iat-o acum prinsa la mijloc de interesele regale. Intr-o perioada tulbure, intrigi, comploturi, pretendenti la tron, posesie de teritorii si putere, regele Henry este hotarat sa isi consolideze situatia si sa isi apere tronul. Pentru el si tara ar fi benefica o alinata cu monarhistul scotian Ross Dunbar, fiul celui mai puternic Laird al Scotiei, iar solutia ar fi o casatorie. Cea care ii atrage atentia pentru acest plan este frumoasa Catherine. Regele nu-l poate obliga pe Ross sa incheie o casatorie, dar este hotarat sa-l atraga intr-o cursa din care nu va avea alta alternativa. Catherine, este cumva obligata sa-l atraga, sa-l seduca, sa il faca cada in capcana casatoriei.

 Este chemata la o partida de vanatoare impreuna cu alaiul regelui. In toata alergatura Cate se rataceste de alai prin padure iar cel care ii vine in ajutor este un scotian neinfricat Ross Dumbar.

Ross venise in Anglia sperand sa gaseasca un ajutor si sa formeze o alianta impotriva rebelilor si a unui pretendent asupra terenurilor familiei sale. Nu vrea o alianta printr-o casatorie, nu are nicio dorinta sa ramana in Anglia sau sa se lege prea mult. Oricum o casatorie cu o englezoaica ar duce la dezmostenirea lui si supararea tatalui sau.

Dupa ce o descopera, ratacita, pe frumoasa Cate cei doi isi petrec noaptea in padure. Acest eveniment nu duce decat obligatoriu la o casatorie.

Atractia este reciproca. N-a fost prea greu pentru Cate sa se indragosteasca de Dunbar. Un barbat cald care o trata cu respect. Dar el este un barbat trecut prin multe si este dificil. Fiind inconjurat de dusmani suspecteaza pe toata lumea inclusiv pe Catherine. Se mai intreaba daca nu cumva Cate are vreo legatura cu atentatele care avusese loc. Si chiar daca este fermecat de Cate, plin de dorinta, el nu se poate lega de Anglia si sa isi lase propriul popor de izbeliste.

Intriga, jocurile de culise, nopti pasionale, dar mai ales imbratisarile fierbinti ale lui Ross o fac pe Cate sa devina confuza. Ea isi doreste sa fie iubita cu adevarat nu sa intre intr-o casatorie aranjata ce are legatura cu puterea. Se mai teme si de faptul ca blestemul va deveni real, mai ales ca Ross nu o iubeste. Dunbar poate muri intr-un razboi care se declanseaza.

Cum decurge povestea si ce se intampla?

Cartea “Capcana inimii” de Jennifer Blake, apare in colectia “Iubiri de poveste”-Libertatea din data de 13.12.2014.

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic- 2013-2018-2019

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

9 COMMENTS

  1. Frumoasa prezentate! Multumesc Iasmy! Nici eunu am luat-o inca, dar nu voi rezista tentatiei! O voi citi cu siguranta! locco_smiley_20

  2. Mersi, Fetelor1 Mie mi-a placut primul volum si sper sa imi placa si al doilea. este adevarat Jennifer Blake are un stil putin mai complicat abordand teme istorice ale regalitatii dar mie imi place, aceste introduceri in lumea intrigilor, comploturilor, lupta pentru tron si istorii ale familiilor regale.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.