Seria Familia Beresford - Arlette Geneve - comploturi și pasiuni

Seria Familia Beresford – Arlette Geneve – comploturi și pasiuni

  Frații Beresford s-au remarcat din seria precedentă – Penwood – Velasco, însă acum vor întâlni dragostea adevărată. Firile temperamentale, atracția la prima vedere și femeile care vor apărea în viețile lor îi va debusola. Obișnuiți să obțină tot, ele își vor dori totul sau nimic însă riscurile sunt foarte mari – pot pierde mândria și inima. Seria Familia Beresford – o incursiune de evenimente neprevăzute, comploturi și pasiuni.

1. Amame, canalla (2011)- Iubește-mă

Iubeste-ma

„Iubește-mă” deschide o nouă trilogie a deja cunoscutei scriitoare spaniole Arlette Geneve. De această dată, eroii sunt bărbații din familia Beresford, frații englezi ai Aurorei de Velasco, protagonista primului volum publicat în România – „Spinii dragostei„.

Acest prim volum al noii saga de familie se concentrează asupra fratelui mai mare – Christopher Beresford, reprezentantul Coroanei britanice. El este un bărbat rece și morocănos, care nu crede în dragoste, până într-o zi când o întâlnește pe Agata Martin. Încă din prima clipă, cei doi se iubesc și se urăsc în același timp, dar împrejurările îi vor obliga să colaboreze. Această dragoste le va complica viețile și va îngreuna misiunea lui Christopher de a demasca un complot împotriva regelui Ferdinand al VII-lea al Spaniei.

Acțiunea este plasată în Anglia și Spania, volumul trimițând cititorii într-un moment istoric pasionant, cu intrigile, iubirile și pericolele minunatului oraș Cordoba.

2. Besame, canalla (2012) – Sărută-mă

Saruta-ma - Seria Familia Beresford - Arlette Geneve - comploturi și pasiuni

Acest al doilea volum al Trilogiei Beresford spune povestea fiului mai mic al familiei, Andrew Robert Beresford.

Este cel mai faimos libertin din sudul Angliei, iar cuceririle lui sunt o sursă permanentă de scandal la Whitam Hall. Este fermecător și toate femeile îi cad la picioare. Protagonista feminină, spaniola Rosa de Lara y Guzman își propune să-l seducă pe tânărul englez și să-i răpească inima. Și totul exact în momentul în care este pe cale să înceapă războiul între cele două țări. Acțiunea este plasată în anul 1835.

3. Seducir a un canalla (2013) – Salvează-mă

Salveaza-ma - Seria Familia Beresford - Arlette Geneve - comploturi și pasiuni

Acest al treilea volum din saga familiei Beresford este povestea lui Arthur Ross Beresford.

El este fratele cel mai rece și mai arogant dintre cei trei. Știe clar că viitoarea sa soție va trebui să fie o lady fină și onorabilă, dar frumusețea fascinantă a Clarei Luna îi va da peste cap toate planurile. Ea este o tânără fascinantă, venită din coloniile americane cu intenția de a duce până la capăt o răzbunare. Acțiunea romanului este plasată în orașul Salamaca, renumit pentru universitatea de prestigiu de aici, care este cea mai veche din Spania și una dintre cele mai vechi din lume. În plus, protagonista feminină este deosebit de seducătoare și va cuceri cu siguranță orice cititor. Șarmul ei și voința deosebit de puternică, combinate cu simplitatea debordantă, îl vor face pe distantul și recele Arthur să se îndrăgostească de ea definitiv.

3 COMMENTS

  1. Citite toate, mi-au plăcut foarte mult, o scriitoare talentată. Mulțumesc pentru prezentare 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.