Noroi, transpiraţie şi lacrimi - autobiografia lui Bear Grylls (eBook)La Editura Nemira a apărut cartea Noroi, transpiraţie şi lacrimi – autobiografia lui Bear Grylls (eBook) de Bear Grylls.

Detalii

Bear Grylls a plecat întotdeauna în căutarea marilor aventuri. A copilărit într-o insulă bătută de vânturi de pe coasta Angliei, unde a învăţat de la tatăl lui să navigheze pe mări şi să urce pe stânci de la o vârstă fragedă. Nu a trecut mult şi micul explorator se furişa în expediţii de alpinism care ţineau toată noaptea.

Apoi, student la prestigiosul Eton College, Bear şi-a găsit un sens în viaţa prin alpinism şi arte marţiale. Aşa a ajuns la poalele munţilor Himalaya şi după aceea s-a pregătit cu un mare maestru de karate în inima Japoniei, o experienţă care i-a adus centură neagră 2 dani. Întors acasă, a început să se antreneze împreună cu trupele speciale britanice SAS (Serviciile Speciale Aeriene), o experienţă care îl va împinge la limitele rezistenţei fizice şi mentale.

Dar urmează dezastrul. Bear îşi rupe spatele în trei locuri, într-un accident petrecut în timp ce zbura cu paraşuta în Africa. Doctorii nu-i mai dau şanse să meargă vreodată. Dar iată că după numai 18 luni, la doar 23 de ani, Bear devine unul dintre cei mai tineri alpinişti care escaladează Everestul. Şi acesta e doar începutul nemaipomenitelor lui aventuri în lumea largă.

Cunoscut şi admirat de milioane de oameni că protagonistul emisiunii TV Man vs. Wild, Bear Grylls a supravieţuit în locuri şi situaţii în care mulţi nu s-ar aventură. În această carte ne spune povestea emoţionantă a unei vieţi pline de curaj, îndrăzneala şi putere, de neratat pentru orice cititor pasionat de aventuri.

sigla Nemira

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.